به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیت الله «سید ابوالحسن مهدوی» در پیامی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی با اشاره به اینکه کتاب، گرانبهاترین گنجینۀ میراث بشر است، اظهار داشت: کتاب آنچنان پرظرفیت است که معجزۀ جاوید پیامبر خاتم«صلیاللهعلیهوآله» قرار گرفت و آنقدر پرارج است که خدای سبحان به ابزار نگارش وخطوط نگاشتهاش، سوگند یاد کرده است: «ن وَ الْقَلَمِ وَ ما يَسْطُرُونَ».
امام جمعه موقت اصفهان با بیان اینکه جایگاه کتاب آنگونه سترگ است که خواندنش، نخستین واژگان وحی را شکل داد، «إقرَأْ» تصریح کرد: کتاب ابزار انتقال دانش و فرهنگ است و برایناساس، پایۀ هر تمدنی است و فرد و جامعه، بدون انس پیوسته با کتاب خوب، بیمایه و چهبسا پوک و پوچ خواهد شد.
نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری افزود: در وصف کتاب و کتابخوانی، هرچه کتاب بنویسیم و بنویسند کم است؛ لکن کتاب حلوایی است که خواندنش کام را شیرین میکند، نه گفتنش! بهویژه برای ملتی با فرهنگی مثالزدنی؛ ملتی که پیام پیامبرش دانشجویی از گهواره تا گور است؛ ملتی با ستارگانی خیرهکننده در سپهر فضل و علم، مخصوصاً اکنون که ملت غیور ایران اسلامی در حال گذر از پیچی تاریخی، بهسوی آرمانی تاریخی است.
آیت الله مهدوی خاطرنشان کرد: بیتردید، فرد و ملتی که خواهان رشد و شکوفایی است، حتی در تنگنای زندگی مادی و سختی معیشت نیز از حظّ حیات روحیاش غافل نخواهد شد؛ او میداند که اگر با کتاب انس بگیرد و کتاب غمگسارش باشد، هیچ اندوهی بر او کارگر نخواد بود: «مَنْ تَسَلَّى بِالْكُتُبِ لَمْ تَفُتْهُ سَلْوَة».
وی با اشاره به اینکه دولت برخاسته از این ملت، باید جایگاهی درخور برای این امر درنظر بگیرد گفت: روز کتاب و کتابخوانی را بهانهای برای توجه دوباره به کتاب قرار دهیم و به اصحاب متعهد آفرینش کتاب تبریک میگوییم. امیدواریم بهلطف الهی، تولید و انس با کتاب خوب شیوۀ همیشگی ما گردد./
نظر شما