علامه طباطبایی(ره) در تفسیر المیزان خویشتنداری کرد و از عرفان چیزی نگفت

حجت الاسلام فاطمی نیا با بیان اینکه المیزان حاوی ظرایف زیادی است، گفت: علامه طباطبایی(ره) در تفسیر المیزان خویشتن داری کرد و از عرفان چیزی نگفت. ایشان نابغه مکارم اخلاق و بسیار متواضع و با اخلاق بود

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام «عبدالله فاطمی نیا» امروز( پنج شنبه ۲۴ آبان) در مراسم ملی بزرگداشت کتاب، کتابخوانی و کتابدار که در تالار وحدت برگزار شد، گفت: افتخار این را داشتم که خدمت علامه طباطبایی(ره) باشم. علامه طباطبایی در تفسیر المیزان خویشتن داری کرد و از عرفان چیزی نگفت. ایشان نابغه مکارم اخلاق و بسیار متواضع و با اخلاق بود. ظرایف بسیاری در المیزان وجود دارد چون علامه طباطبایی ظرایفی را در قرآن کریم متوجه شد و این نشان از پاکی علامه داشت.

 

استاد اخلاق اظهار کرد: امام صادق (ع) فرمودند: کتاب هایتان را نگاه داری کنید که در آینده محتاج آنها خواهید شد. در زمان ما، پوست ما کنده می شد تا کتاب بدست آوریم اما امروز با پیشرفت تکنولوژی اینگونه نیست.

 

وی با بیان اینکه باید عاشق کتاب شد، تصریح کرد: این امر تحمیلی نیست، نمی شود به زور کسی را کتابخوان کرد. در داروخانه ها نسخه پیچ و یک دکتر داروساز داریم.این آقای نسخه پیچ صد قلم دارو را حفظ است اما تداخل داروها و عوارص داروها را نمی داند.اما دکتر داروساز تمام اینها را می داند چون علم آن را دارد. افرادی هم هستند که اسم هزار کتاب بلد هستند اما علم کتاب شناسی ندارند مثل همان نسخه پیچ داروخانه.

 

حجت الاسلام فاطمی نیا تصریح کرد: نسخه شناسی و کتاب شناسی علم است اما مهمتر این است که موضوع شناسی علم است. کلاس هایی موضوع شناسی ایحاد شود برای مشتاقان.

 

وی بیان کرد: زمانی فردی را در جمعی ولو کوچک نصیحت می کنیم؛ امام حسن عسکری(ع) فرمودند: «هر کس برادر دینی را در نهان نصیحت کند او را زینت داده است». پس اگر کسی را در جمع نصیحت کنیم او را زشت کردیم.

کد خبر 740021

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha