قصه گویی پیام مهر و همدلی و جمع گرایی دارد

نماینده مردم اراک، خنداب وکمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر می خواهیم فرهنگ از پایه درست باشد باید به ارزش های والای خودمان بازگردیم.

به گزارش  خبرگزاری شبستان از اراک، سید مهدی مقدسی عصر امروز (23 آبان) در آیین اختتامیه بیست و یکمین جشنواره بین المللی قصه گویی منطقه دو کشوری که به میزبانی استان مرکزی برگزار شده بود، ضمن تاکید بر ترویح فرهنگ قصه گویی در جامعه گفت: ترویج این فرهنگ در جامعه و بین کودکان و نوجوانان یک ضرورت است.

 

وی با اشاره به اینکه امروزه زندگی ماشینی عوارض زیادی و جبران ناپذیری بر روی افراد گذاشته است، افزود: در بسیاری از موارد افراد به پزشک مراجعه می کند ولی باید بدانند که دوای درد ما دوری از فرهنگ و ارزش های ولایی است که از گذشتگان به یادگار مانده بوده و امروزه در حال فراموشی است.

 

این مقام مسئول ادامه داد: قصه و قصه گویی تنها برای سرگرم کردن بچه ها نبود بلکه ابزاری برای فرهنگ سازی و ایجاد شور و نشاط و انگیزه در افراد و همچنین کسب تجربه و مهارت بوده است.

 

وی افزود: والدین امروز باید همانند پدر بزرگ ها و مادر بزرگ ها که در زمان کودکی خودشان با صدای دلنشین قصه می گفتند، به قصه گویی بپردازند و قصه ها را به زیبایی در دل فرزندان ماندگار کنند.

 

مقدسی با اشاره به گسترش روز افزون جامعه بشری اظهار کرد: ما باید هم سنت ها را پاس بداریم و هم از ابزار جدید و مدرن برای قصه ها گویی به روش های جدید استفاده کنیم.

 

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قصه و قصه گویی پیام مهر و مهربانی، دوستی و همدلی و جمع گرایی دارد و باید این پیام منتقل شود چرا که این پیام های ارزشمند و معنوی تا عمق جان و برای سالیان سال می ماند.

 

این مقام مسئول با اشاره به پایین آمدن سرانه مطالعه در کشور و بیگانه شدن افراد با کتاب، گفت: باید چاره اندیشی شود و ببینیم که به چه دلیلی ما با کتاب قهر کردیم و برای آشتی با این یار مهربان چه باید بکنیم.

 

وی ضمن تقدیر از فعالیت های گسترده در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیان کرد: کارهایی که در کانون انجام می شود همه زیربنایی و ارزشمند هستند و در عمق دل و جان بچه ها نفوذ می کنند.

 

مقدسی ادامه ادامه داد: برگزاری این جشنواره بین المللی قصه گویی را به فال نیک می گیریم و امید است که این چنین کارهای ارزنده  و فرهنگی و هنری همواره در همه جای استان و کشور اجرا شود.

 

وی خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم فرهنگ از پایه درست باشد باید به ارزش های والای خودمان برگردیم و به آنها احترام بگذاریم.

 

نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: ایران اسلامی با تاریخ و فرهنگ و تمدنی کهن سرآمد همه فرهنگ ها و تمدن ها است و قصه ها و افسانه های زیادی دارد که با کلام شیوا و بیان ارزشمند می تواند درعمق جان ها اثر بگذارد.

 

وی خاطر نشان کرد: همه در مقابل این فرهنگ متعالی مسئول هستیم و باید تلاش کرده و شرایطی را فراهم کنیم که فرهنگ قصه گویی ترویح و تقویت شود.

 

در ادامه این مراسم نفرات برتر این جشنواره معرفی و از آنان تقدیر شد.

کد خبر 739936

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha