به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، فرمانده نیروی انتظامی استان آذربایجان شرقی، در دیدار اعضای جامعه اسلامی کارگران با بیان اینکه اگر معیشت جامعه و اشتغال مردم فراهم شود، امنیت در آن جامعه نمود پیدا میکند، گفت: آمارها حکایت از این امر دارد که هر جا اشتغال تامین باشد، میزان و ضریب امنیت نیز بالاست.
سردار مسعود خرم نیا با اشاره به جمعیت 450 هزار نفری کارگران در استان، گفت: موضوعات کارگری از حسایت بالایی برخوردار است که اگر خوب مدیریت نشود، ماجراهای صنفی وارد مقوله امنیتی می شود.
وی با بیان اینکه دشمن اغلب سعی میکند موضوعات صنفی را به جریان سیاسی تبدیل کند، گفت: خوشبختانه مدیریتی که در مجموعه تشکلها و انجمنهای کارگری وجود دارد، مانع از تحقق رویای دشمنان میشود.
سردار خرم نیا با اشاره به جایگاه و شان کارگر از نظر امام خمینی (ره)، گفت: نیروی انتظامی نیز در خصوص حفظ کرامت انسانی و به لحاظ وظیفه ذاتی و تکلیف شرعی و جایگاه قانونی خود، تامین امنیت در حوزه کارگری را سرلوحه خود قرار دادهاست.
فرمانده نیروی انتظامی استان آذربایجان شرقی با اشاره به وجود نعمت امنیت در استان، تاکید کرد: خوشبختانه مقوله امنیت در ایران بینظیر است، تا جایی که در 6 ماهه نخست سال جاری شاهد کاهش 13 درصدی ارتکاب سرقت نسبت به مدت مشابه سال گذشته هستیم.
وی با بیان اینکه در جامعه ایران، مردم و مسئولان به جایگاه و اهمیت وجود امنیت کامل در جامعه واقف هستند، گفت: مردم همواره خادمینی را که در این عرصه فعالیت میکنند مورد لطف قرار میدهند.
خرم نیا با یادآوری اینکه هزینه ایجاد اشتغال پایدار برای یک نفر معادل 35 میلیون تومان است، گفت: نیروی انتظامی سعی دارد منافع کارگر و کارفرما را بصورت منظم تامین کند و خوشبختانه مسئولان امر در این خصوص همراهیهای لازم را انجام میدهند.
سردار خرمنیا، اجرای برنامههای مبارزه با قاچاق کالا در کشور را از جمله برنامههای حمایتی نیروی انتظامی از تولید کنندگان و کارگران داخلی عنوان کرد و افزود: در این راستا میزان کشفیات کالای قاچاق در نیمه نخست سال جاری 20 میلیارد تومان است که این آمار در مدت مشابه سال گذشته 9 میلیارد تومان بود.
وی با اشاره به اولویت بندی نیروی انتظامی در مقابله با قاچاق کالا، گفت: کشف سه کارگاه تولید لوازم بهداشتی غیر مجاز در استان از فعالیت های این نهاد در مقابله با قاچاق کالاهای بهداشتی بود.
دبیر جامعه اسلامی کارگران نیز در این دیدار، با اشاره به خط مشی صنفی این انجمن، تصریح کرد: طبق اساسنامه نمی خواهیم سیاسی عمل کنیم ما صنفی حرکت می کنیم و نمی خواهیم در فضای سیاسی خود را مطرح کنیم.
دبیر جامعه اسلامی کارگران آذربایجان شرقی، ایجاد ارتباط تنگاتنگ بین کارگر و کارفرما برای بالا بردن راندمان تولید و ایجاد توسعه پایدار را از اولویت های کاری جامعه اسلامی یاد کرد و افزود: جامعه اسلامی سعی دارد با داشتن دیدی مساوی نسبت به کارگر و کارفرما، فرهنگ فراموش شده، احترام متقابل بین کارگر و کارفرما را احیا کند.
یدالله جعفری با تاکید بر ضرورت همگرایی در جامعه کارگری آذربایجانشرقی و با تاکید بر تحقق منویات رهبری در حوزه کار، گفت: رویکرد فرهنگی در جامعه اسلامی کارگران، دنبال و برنامههای مختلفی برای جامعه کارگری استان اجرا میشود.
به گزارش روابط عمومی جامعه اسلامی کارگران، وی با ابراز تاسف از اینکه در جامعه ایران، به کارگر با دیدی ابزاری نگاه میشود، گفت: انجمن جامعه اسلامی کارگران درصدد دفاع از حقوق و شان کارگران و ایجاد امنیت کاری برای این قشر عظیم و زحمتکش جامعه است.
جعفری، سازماندهی شغلهای کاذب، برنامهریزی برای اشتغال زنان، اجرای طرح هر کارگر یک وکیل، ارایه خدمات رایگان از جمله بیمه و ازدواج آسان را از جمله برنامههای جامعه اسلامی کارگران خواند و افزود: جامعه اسلامی کارگران سعی در ایجاد شناسنامه کار بانوان با هماهنگی فرمانداری تبریز دارد.
پایان پیام/
نظر شما