به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت الاسلام سیفالله سهرابی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران، در جلسه کارگروه تقویت نقش مساجد و هیئتهای مذهبی در امر مشاوره خانواده در ساری اظهار کرد: هر کس برای دستیابی و ارتقای معنویت باید به مسجد پناه ببرد زیرا مسجد سجدهگاه و خانه خداست و اگر از مسجد فاصله پیدا کنیم از خدا فاصله میگیریم.
وی تاکید کرد: باید از مساجدی که زمینه و عمومیت دارند در اجرای مشاوره خانواده استفاده کرد و یک زمان مشخصی را به عنوان مشاورههای خانوادگی در نظر گرفت.
حجت الاسلام سهرابی گفت: اگر بخواهیم به خانوادهها نقش درستی بدهیم و مسیر روشنی برایشان تبیین کنیم، مساجد و هیئتهای مذهبی برای این امر موقعیتهای مناسبی ارائه میدهند.
محمد فوقی، مسئول کانون فرهنگی و هنری مساجد مازندران، درباره رابطه مؤمن با مسجد، گفت: در حدیثی از معصومین(ع) آمده است: «المؤمن فی المسجد کالسمک فی الما»، یعنی ارتباط مومن با مسجد مانند ارتباط ماهی با آب است، همانطوری که ماهی در آب حیات دارد مومن هم در مسجد حیات و سر زندگی دارد و غیر اینصورت غرق در مادیات و بیتحرکی معنوی خواهد شد.
وی افزود: با این ظرفیتی که مساجد ایجاد کردهاند میتوان جلسات مشاوره فرهنگی و خانوادگی را با محوریت امامان جماعت و به فراخور مساجد به صورت هفتگی یا ماهانه برگزار کرد.
فوقی تصریح کرد: مسجد در نقطه ثقل قرار دارد و از بسیج و کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در کنار آن نیز میتوان در این امر بهره برد و در این زمینه مکان مناسب مسجد نیز نقش فراوانی در ایجاد رغبت خانواده به حضور در این مشاورهها دارد.
مسئول کانون فرهنگی و هنری مساجد مازندران بیان کرد: اگر بتوانیم به شهرستانها سهمیه بدهیم میتوان مدیریت بهتری را روی این مسائل اعمال کرد بدین صورت که به هر شهرستانی که اداره اوقاف و امور خیریه در آنجا دایر است، موظف کنیم که چهار جلسه مشاوره در چهار مسجد برعهده بگیرد.
پایان پیام/
نظر شما