کتابخوانی راه حلی برای دسترسی به اندیشه است

معاون فرهنگی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: کتابخوانی راه حلی برای دسترسی به اندیشه است و انس با این سرمایه ارزشمند موجب ارتقای سطح فکر و فرهنگ می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، یاسر محمدپور امروز (22 آبان) در ویژه برنامه مسابقه کتابخوانی و قصه گویی کانون منتظران موعود در روستای نوشهر گفت: پیشرفت بشریت از ابتدای خلقت بر پایه تکیه به فکر و اندیشه بوده و بهترین وسیله برای نشر آن نیز کتاب معرفی شده است.

 

معاون فرهنگی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، تصریح کرد: اگر بخواهیم توسعه و پیشرفت را مدار کارها و برنامه های خود قرار دهیم باید کتابخوانی را جز اولویت اول خود قرار دهیم.

 

این مقام مسئول، عنوان کرد: کتابخوانی راه حلی برای دسترسی به اندیشه است و انس با این سرمایه ارزشمند موجب ارتقای سطح فکر و فرهنگ می شود.

 

وی، ادامه داد: تاکنون با همه پیشرفت ها هیچ جایگزینی برای کتاب پیدا نشده و حتی شبکه های اجتماعی نیز نتوانستند از قدرت بی نظیر کتاب بکاهد البته تلویزیون، رایانه و بسیاری از وسایل ارتباط جمعی پس از پیدایش تلاش کردند تا کتاب را حذف کنند اما این امکان میسر نشد.

 

در ادامه این مراسم، نادر سقاء با اشاره به اینکه معرفی کتابخانه مساجد در هفته کتاب موجب افزایش حضور نوجوانان و جوانان در مساجد خواهد شد، افزود: طرح پیوند مطالعه و مسجد یک حرکت ارزشمند برای ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه است.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل با اعلام این مطلب که همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی در کانون های مساجد استان برنامه های متعددی برگزار خواهد شد، اظهار داشت: کتابداران و فعالان منتخب کتابخانه های مساجد نیز همزمان با کتابداران و فعالان کتاب استان تجلیل خواهند شد.

 

وی، تاکید کرد: دوره آموزشی ویژه کتابداران مساجد و ارائه تسهیلات و خدمات ویژه برای کتابداران و کتابخوانان کانون های مساجد از دیگر برنامه هفته کتاب خواهد بود.

 

سقاء، یادآور شد: 144 کتابخانه مخزن دار ثبت شده در کانون های مساجد فعال و 185 کتابخانه باز در مساجد که از این تعداد 84 کتابخانه در مساجد روستایی و 101 کتابخانه در مساجد شهری قرار دارد و 164 کتابدار نیز در این کتابخانه ها مشغول به فعالیت هستند.

کد خبر 739465

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha