«احمد حکیمی پور» در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان در مورد اهمیت جایگاه شهرداری برای احزاب و گروههای سیاسی گفت: به دلیل اینکه احزاب به دنبال کسب قدرت و توسعه حزب خود هستند این موضوع برای آنها از اهمیت ویژه ای برخودار است.
دبیرکل حزب اراده ملت افزود: جایگاه شهرداری در کلان شهر تهران جایگاهی است که نشان داده است می تواند به عنوان یک عقبه مدیریتی، تشکیلاتی و کارشناسی به کمک احزاب بیاید و یا احزاب به این جایگاه کمک کنند.
«حکیمی پور» گفت: در ایران انتخابات حزبی نیست اما در کشورهای که دارای تشکیلات شورایی هستند، احزاب انتخابات را در دست می گیرند و انتخاب شهردار نیز در دست آنها است اما در ایران این موضوع تحت تاثیر فضاسازی های سیاسی و اجتماعی قرار می گیرد و موجب هدر رفتن انرژی می شود و از سوی دیگر مدیریت شهری را تحت الشعاع قرار می دهد.
دبیر کل حزب اراده ملت اظهار کرد: در حقیقت شهردار اهرم قدرت احزاب است بر اساس تجارب قبلی در کشور این جایگاه سیاسی شده است و اصولگراها این مسند را سیاسی کردند و عملا نشان داده شده است که این جایگاه برد سیاسی دارد، همچنین به دلیل اقتصاد شهری شهردار و نقش و قدرت او در مدیریت اقتصادی این جایگاه کوچک نیست.
وی یاد آور شد: در کشور ترکیه نیز اردوغان شهردار استانبول بود و بعد بعنوان رییس جمهور ترکیه انتخاب شد.
وی«حکیمی پور» با اشاره به شیوه انتخاب جناحی در انتخاب شهردار یادآور شد: البته من این شیوه را قبول ندارم، طناب کشی و بل بشو در انتخاب شهردار قابل قبول نیست و احزاب باید در قبال معرفی گزینه مورد نظر خود پاسخگو باشند.
دبیرکل حزب اراده ملت تصریح کرد: در انتخاب شورای شهر نیز این انتقاد وارد است که با ورود یک لیست به شورای شهر شورا قرار نبود فراکسیونی حزبی داشته باشیم و این موضوع نباید در انتخاب های شورا دخالت داده شود. مردم یک بار رای خود را ارایه کردند و الان کار می خواهند، درحال حاضر فعلان شهری و محیط زیست باید برنامه ارایه دهند.
«حکیمی پور» خاطر نشان کرد: اختلاف در شورا طبیعی است اما اینکه فرد منتخب برای شهرداری از ما باشد و از حزب مقابل نباشد بد است مردم به یک طیف رای دادنداما به صفات حزبی نگاه نکردند، اعمال سلیقه حزبی در انتخاب شهردار سم مدیریت شهری است، فرد منتخب برای شهرداری باید همسویی کلی با جریان داشته و شاخصه های توانایی و قابلیت های مدیریت شهری در او پررنگ باشد./
نظر شما