به گزارش خبرگزاری شبستان، نشست مجمع مشورتی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با حضور دکتر عبدالهادی فقهی زاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی خسروی، حجت اسلام والمسلمین سید حمید حسینی، اصغر امیرنیا، سید فخرالدین اسماعیلی، محمدمهدی عزیززاده، حمید اشراقی، ولی یاراحمدی، محمود واعظی، وحید مرسلی و سایر مدیران و کارشناسان بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار شد.
فقهی زاده در این نشست با تقدیر و تشکر از همه بخش ها و نهادهایی که تمام تلاش خود را در راستای برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم به کار گرفتند ، افزود : می بایست نگاه آسیب شناسانه نسبت به بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم داشته باشیم تا بتوانیم بواسطه شناخت نقاط ضعف و قوت و با شفافیت در عرصه جدید حضور پیدا کنیم و تصمیمات نوینی در راستای ایجاد تحول مثبت و تحول کیفی بیشتر در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم داشته باشیم .
معاون قرآن و عترت در ادامه تصریح کرد: طی آسیب شناسی ها در خصوص نمایشگاه قرآن کریم که در جلسات متمادی و مفصل و بلافاصله پس از اتمام برگزاری نمایشگاه بیست و ششم انجام شد، محورهای متعددی در این حوزه استخراج شد.
وی در ادامه احیا و راه اندازی بخش بین الملل نمایشگاه پس از چند سال تعطیلی را از نقاط قوت بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم دانست و تاکید کرد: امسال با اهتمام ویژه و با جدیت بیشتر از لحاظ کمی و بویژه از لحاظ کیفی شاهد فعالیت این بخش در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم خواهیم بود.
در این جلسه گزارش کمیته نظارت و ارزیابی بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در بخش های گوناگون، آسیب ها، چالش ها و ظرفیت های آن بررسی شد, اعضای کمیته نظارت و ارزیابی نیز ضمن ارائه گزارش تفصیلی از بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، راهکارهای جدیدی نیز در برگزاری نمایشگاه بیست و هفتم بیان کردند.
گفتنی است، در این جلسه همچنین موضوع،زمان و مکان برگزاری نمایشگاه،کمیته ها، بخش ها، آسیب ها، نقاط ضعف و قوت در خصوص برگزاری نمایشگاه مورد بحث و برررسی حاضرین قرار گرفت.
نظر شما