ملاک های ما در داوری کتاب سال دفاع مقدس کیفی است

دبیر علمی پانزدهمین دوره انتخاب کتاب دفاع مقدس گفت: 14 گروه داوری با در نظر گرفتن ملاکهای کیفی 434 اثر را مورد داوری قرار دادند .

به گزارش خبرنگار شبستان،نشست رسانه‌ای پانزدهمین دوره انتخاب کتاب دفاع مقدس با حضور حسن رسولی منفرد معاون ادبیات و انشارات بیناد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و رئیس شورای سیاستگذاری این جشنواره، محمود اکرامی‌فر دبیر علمی این جشنواره، مرتضی نصیری دبیر اجرایی و نمایندگان رسانه‌ها مختلف صبح امروز دوشنبه 18 مهر ،برگزار شد.

 

در این مراسم محمود اکرامی‌فرگفت: ما در این جشنواره 434 عنوان و کتاب و بیش از 500 جلد کتاب را داوری کرده‌ایم و این تفاوت تعداد به چند جلدی بودن بعضی از کتابها برمی‌گردد.

 

وی افزود:ما اوایل مهر داوری کارها را در 14 گروه به پایان رساندیم و مقالاتی از سوی سرداورها نوشته شده که تاکنون 7 مقاله دریافت شده و مجموعه این مقالات در پانزدهمین جشنواره دفاع مقدس آماده و توزیع خواهد شد.


وی درباره تیم داوری آثار عنوان کرد:14 گروه داوری آثار را مورد بررسی قرار دادند که البته هر یک از این گروهها معیارهای خودشان را داشتند بنا براین ما با معیارهای متعددی رو به رو بودیم که از قبل به سر داوران داده شده بود .


وی ادامه داد: بیشتر ملاک‌های ما در داوری ملاکهای سال گذشته بود که کیفتی کتابها مد نظر داشت تا استانداردهای ظاهری و ما برای هر یک از 14 گروه داوری 14 فرم داوری هم داشته‌ایم.

 

اکرامی فر در این نشست در پاسخ به این سوال که آیا این جشنواره طبق روال سالهای گذشته ناشر برگزیده هم انتخاب می‌کند یاخیر عنوان کرد: ما امسال انتخاب ناشر برگزیده هم داریم اما ما با توجه به اینکه کدام انتشارات کتاب‌های بیشتری در حوزه دفاع مقدس منتشر کرده و اینکه کتابهای برگزیده ما بیشتر توسط کدام ناشر منتشر شده بهترین ناشر را انتخاب خواهیم کرد.

 

دبیرعلمی این جشنواره درباره کتاب‌های کودک و نوجوان در حوزه دفاع مقدس خاطرنشان کرد:این کتاب‌ها خیلی چشمگیر نبوده‌اند و متاسفانه ادبیات کودک و نوجوان ما در این حوزه خیلی مورد توجه ارگانها و دستگاه‌ها نیست و ما کتاب برای کودک و ادبیات برای کودک داریم نه کتاب کودک و ادبیات کودک و این نکته ای است که باید به آن پرداخته شود .

 

وی در یاسخ به یکی از خبرنگاران درباره تعداد کتابهای تولید شده در استانهای مختلف کشور، گفت: 35 درصد کتابها در استانها تولید شده و 65 درصد دیگردر تهران و مراکزی که در تهران بوده‌اندتولید شده است علت این تفاوت این است که اولا تولید کنندگان کتاب در تهران متمرکز شده‌اند و در ثانی ما در استانها برای مجوز کتاب با مشکل مواجهیم اگر تعداد در استانها کمتر است به این معنا نیست که فعال نیستند.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 73903

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha