به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرانزلی، دکتر محمدرضا مسیب زاده روز گذشته (20آبان) در آیین اختتامیه ششمین دوره مسابقات استانی قرآن، عترت و نماز استان در سالن اجتماعات دهکده ساحلی بندرانزلی گفت: مجموعه فعالیتهای قرآنی در نظام جمهوری اسلامی ایران از راهبردهای خاصی برخوردار است.
وی افزود: آموزش قرآن یکی از ارکان زیربنایی توسعه فرهنگ قرآن در جامعه بوده و این مسئله بر اساس سند تحول بنیادین، در مدارس کشور با هدف تقویت انس با قرآن در دانش آموزان و توسعه فرهنگ سواد قرآنی دنبال میشود.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در اجرای طرح حفظ قرآن باید از ظرفیتهای خارج از دستگاههای دولتی مانند مساجد استفاده کنیم.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در ادامه گفت: پس از بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم، وزارت آموزش و پروش اولین نهادی بود که با اجرای طرح نور به ندای ایشان لبیک گفت.
وی اعلام کرد: سه میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز در طرح نور ثبت نام کردند.
مسیب زاده با بیان اینکه حفظ جز ۳۰ قرآن، به واسطه کوتاه بودن سوره ها، دروازه ورود به قرآن است، خاطرنشان کرد: بر همین اساس نهضت ملی حفظ جز ۳۰ قرآن کریم در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفت.
وی اذعان کرد: در این نهضت دانشآموزان با توجه به استعداد و توانمندی از بستههای مختلف حفظ قرآن آموزش و پرورش استفاده میکنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان نیز در این همایش گفت: بر اساس نقشه سند تحول بنیادین، تربیت و هدایت دانش آموزان برای رسیدن به حیات طیبه هدف فعالیت های آموزش و پرورش است.
نادر جهان آرای با اشاره به کارکردهای مختلف تعلیم معارف قرآنی گفت: با وجود گسترش آسیب های نوپدید در دنیای معاصر، انس جوانان با آموزههای اسلامی و قرآنی میتواند عامل مهمی در مقابله با آسیبها باشد.
وی اظهار داشت: طرح حفظ جزء 30 قرآن، اجرای طرح مصباح الهدی با محوریت پیامبر اکرم (ص) و تشکیل گروههای همخوانی قرآن در دارالقرآن را از مهمترین برنامههای قرآنی آموزش و پرورش گیلان در سال جاری است.
وی اعلام کرد: 70 درصد دانش آموزان گیلانی در مسابقات قرآنی آموزش و پرورش گیلان شرکت کردند.
نظر شما