اجرای طرح گفتگوی خانواده در استانداری تهران/گفتگو بین خانواده ها ۲۰ دقیقه شده است

شارقی از اجرای طرح ملی گفتگوی خانواده در استانداری تهران خبر داد و گفت: گفتگو بین خانواده ها بسیار کمرنگ شده لذا بایستی برای حفظ نهاد خانواده به عنوان مهمترین نهاد اجتماعی، اقداماتی در راستای پیشگیری از این آسیب صورت پذیرد.

«ثریا شارقی »در گفتگو با خبرنگار اجتماعی  خبرگزاری شبستان با بیان اینکه طرح گفتگوی خانواده ،طرحی ایست که معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری پیگیر آن است، گفت: طبق بررسی ها و گزارش های به عمل آمده ،گفتگو بین خانواده ها بسیار کمرنگ شده است،بنابراین بایستی برای حفظ نهاد خانواده به عنوان مهمترین نهاد اجتماعی، اقداماتی در راستای پیشگیری از این آسیب صورت پذیرد.

 

مدیر کل امور بانوان استانداری تهران با بیان اینکه امروز میزان گفتگوی خانواده ها به 20 دقیقه کاهش یافته است، بیان کرد: ما برای ایجاد دغدغه و حساسیت نسبت به کمرنگ شدن گفتگوی خانواده ها، سعی کردیم این طرح را در میان ان جی اوها و اساتید دانشگاه اجرایی کنیم تا بعد از تحت آموزش قرار گرفتن، آنها آموزش های خود را در شهر تهران و شهرستان های استان تهران به اجرا بگذارند.

 

شارقی با بیان اینکه 25 تسهیل‌گر در شهر تهران و 20 تسهیل‌گر در مجموعه شهرستان های استان تهران در حال آموزش هستند، تصریح کرد: در این طرح نحوه گفتگو در خانواده ها به تسهیلگران آموزش داده می شود و در پایان آنها باید در نقاط آسیب خیز استان ،نسبت به اجرای آموزش های خود برای فعالان مدنی، شهروندان و نهادهای اجتماعی اقدام کنند.

 

وی با اشاره به دلایل کمرنگ شدن گفتگوی خانواده ها اظهار کرد: اشتغال زنان به دلیل شرایط نامناسب اقتصادی یکی از دلایل مهم کمرنگ شدن گفتگوی خانواده هاست، چون در گذشته زنان شاغل نبودند و بیشتر وقت خود را با همسر و فرزندان خود سپری می کردند که این امر در تحکیم بنیان خانواده بسیار موثر بود و دلیل دیگر تغییر رفتار ارتباطات جمعی است از جمله فضای مجازی است که علاوه بر مزایا آسیب های زیادی هم بر جامعه و خانواده وارد کرده است.

 

مدیر کل امور بانوان استانداری تهران با بیان اینکه در گذشته بیشتر،جوانان در فضای مجازی سیر می کردند ولی اکنون خانواده ها نیز به آنها پیوستند، افزود: این امر باعث تغییر شکل ارتباط افراد با یکدیگر شده است، نه اینکه ما تکلم و ارتباط نداشته باشیم بلکه نوع ارتباطمان تغییر کرده و ما تنها با تلگرام و فضای مجازی در حال برقراری و ارتباط با همنوع خود هستیم و رفتارهای سنتی و خوب گذشته مانند صله رحم، گفتگو، رفت و آمد و نشست و برخاست در جامعه بسیار کمرنگ شده است.

 

شارقی در ادامه افزود: بنابراین یکی از اهداف مهم ما در اجرای طرح ملی گفتگوی خانواده زنده کردن ارتباطات گذشته و ایجاد حساسیت و دغدغه نسبت به مسئله گفتگو و مفاهمه بین خانواده هاست.

 

وی با بیان اینکه کمرنگ شدن گفتگو میان خانواده ها موجب از بین رفتن مهارت گفتگو شده است، اظهار کرد: این مسئله موجب عدم ارتباط با اعضای خانواده شده، وقتی ما نتوانیم با یکدیگر حرف بزنیم همدیگر را نمی فهمیم و از حل بسیاری از مسایل ساده زناشویی عاجز شده و در نهایت منجر به وقوع طلاق در جامعه می شود ،چون یاد نگرفته ایم که چگونه با یکدیگر ارتباط برقرار کنیم.

 

شارقی با اشاره به تاثیرگذاری آموزش بر خانواده ها اظهار کرد: تاثیر آموزش ها بستگی به پذیرش افراد تحت آموزش دارد به نظرم هیچ آموزشی بی تاثیر نیست و همیشه موجب تغییر رفتار افراد شده است لذا امیدواریم آموزش طرح ملی گفتگوی خانواده نیز مفید واقع شود.

کد خبر 738969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha