حوزه های علمیه در هیچ استانی انتشاراتی مستقل ندارند

یک پژوهشگر با بیان اینکه حوزه های علمیه در هیچ استانی انتتشاراتی مستقلی ندارند، افزود: ما دغدغه این مسئله را داریم که بتوانیم از طریق هم افزایی در استان، حوزه علمیه صاحب یک انتشاراتی بشود و بتوانند تحقیقات استانی خود را عرضه کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، ابوالحسن حسنی، پژوهشگر معارف اسلامی، چهارشنبه شب(۱۲ دی)در دیدار معاون پژوهشی حوزه علمیه قم با مدیرکل ارشاد استان با اشاره به اینکه تمام دانشگاه ها انتشاراتی دارند اما حوزه های علمیه در هیچ استانی انتشاراتی مستقلی ندارند، افزود: ما دغدغه این مسئله را داریم که بتوانیم از طریق هم افزایی در استان، حوزه علمیه صاحب یک انتشاراتی بشود و بتوانند تحقیقات استانی خود را عرضه کنند.

 

وی با بیان این مطلب که برخی نسخ حوزه علمیه ارزش تصحیح ندارند و در خصوص نگهداری آنها باید با هماهنگی لازم یک مکانی دیده بشود، ابراز داشت: به دنبال اخذ مجوز برای نشریات حوزوی هستیم و امیدواریم در این زمینه بتوانیم اقدامات مثبتی انجام بدهیم.

 

پژوهشگر معارف اسلامی با اشاره به اینکه باتوجه به وجود ظرفیت کتاب های اهدایی به کتابخانه های عمومی اگر با انعقاد تفاهمنامه ای این امکان نیز برای حوزه های علمیه مهیا بشود یک اتفاق مبارک است، ادامه داد: پیشنهاد دیگر احداث یک مژسسه فرهنگی با اختیارات عام است که اگر حوزه های علمیه در اختیار داشته باشند، برای طلبه ها می تواند بسیار اثرگذار باشد.

 

 

وی تصریح کرد: این مؤسسه می تواند در حوزه عملی و محتوایی فعالیت کند و باعث برگرداندن روحانیون به استان می شود.

 

 

 فتحی زاده، معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به اینکه کاگروه پژوهش قرآنی این اداره کل یکی از کارگروه های موفق شورای توسعه قرآنی است، گفت: تعامل با سایر دستگاه ها از جمله حوزه علمیه از قبل بیشتر شده است.

 

 

 

کد خبر 738811

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha