به گزارش خبرگزاری شبستان، جنبش وال استریت هر روز در آمریکا گسترده تر می شود و شهرهای مختلف را درگیر خود می کند .مردم به خیابانها آمده اند تا علیه نظام اقتصادی آمریکا که در حال بر باد دادن زندگی آنهاست اعتراض کنند؛ آنها به خیابان آمده اند تا به همه مردم دنیا بگویند که برخلاف ادعاهای انجام شده از سوی سیاستمداران هیچ گونه برتری درخصوص عدالت اجتماعی و رفاه اجتماعی و اقتصادی برای مردم آمریکا وجود ندارد.
به رغم تبلیغات دروغین رسانه های آمریکایی مردم آمریکا هم دقیقا از همان مشکلاتی رنج می برند که مردم عرب و یا دیگر مردمی که از دولت های خود ناراضی هستند از آن رنج می برند.
آنچه عبدالله پولارد 58 ساله را در سال 1996 میلادی از « ترینیداد » به آمریکا کشاند چیزی جز رویایی که او از آمریکا در سر داشت نبود.
وی که در تظاهرات وال استریت شرکت دارد در این باره می گوید: من به عنوان مهاجر به آمریکا آمدم اما هیچ گاه با من با احترام برخورد نکردند .اکنون من شهروند آمریکا هستم و می خواهم به خاطر ظلمی که به من شده در برابر دولت بایستم.
پولارد که پدر سه فرزند است در ماه آوریل سال جاری به خاطر نابرابری های اجتماعی و بحران اقتصادی در آمریکا از شغل خود در مخابرات بر کنار شد و اکنون به دنبال شغل دیگری می گردد که به گفته خود برایش بسیار سخت است.
عبدالله می گوید: احساس می کنم در کشوری که هر دو احزاب سیاسی آن یعنی جمهوری خواه و دموکرات دارای یک رویکرد و انگیزه یعنی حمایت از شرکت های قدرتمند متعلق به ثروتمندان یک در صدی امریکا هستند مورد توهین و تحقیر واقع شده ام.
او تاکید می کند: شما کشور خود را ترک می کنید و به آمریکا می آیید و انتظار دارید که وضعیت بهتری در این کشور پیدا کنید اما پس از آن با این بیداری وحشتناک مواجه می شوید که هیچ چیز آنطور که می خواهید نیست و بی عدالتی و ظلم در این کشور موج می زند.
معلم بازنشسته دیگری که در این اعتراض ها شرکت کرده است درباره انگیزه اقدام خود می گوید: اوضاع اقتصادی در آمریکا برخلاف آنچه دولتمردان می گویند بسیار بحرانی است و من که یک معلم بازنشسته هستم بی عدالتی را در این کشور کاملاً اجساس می کنم و اکنون آمده ام تا پس از سالها سکوت حال که اولین بار فرصت سخن گفتن پیدا کرده ام کاری کنم تا دولتمردان آمریکای صدای مرا بشنوند.
جنبش وال استریت در زیر چتر خود مردم مختلف با سنین و موقعیت های شغلی و اجتماعی و نژاد های مختلف را جای داده است،این مردم نه تنها به مشکلات اقتصادی کشورشان اعتراض دارند بلکه سخن از نابرابری ها و بی عدالتی ها می گویند که ثروتمندان را به کلی از طبقات دیگر اقتصادی جامعه جدا کرده است.
سخن آنها این است که 99 درصد از مردم آمریکا محروم از سهم عادلانه از ثروت کشور هستند و مجبورند با نابرابری هایی که زندگی آنان را به کلی با مشکل مواجه کرده است بسازند.
به گفته شرکت کنندگان در جنبش وال استریت هیچ چیزی وجود ندارد که بتواند مردم آمریکا را از مردم عرب و یا دیگر نقاط جهان مستثنی کند .آنها جنبش خود را الهام گرفته از جنبش های جهان عرب می دانند و می گویند که آنچه موجب فساد اقتصادی در کشورهای عربی شد دخالت های آمریکا بود و درست به همان دلایل اکنون کشور ما نیز در منجلاب فساد اقتصادی فرو رفته و هیچ کس نمی تواند آن را نجات دهد.
یکی از دختران جوان شرکت کننده در وال استریت نیز تابلویی به دست دارد که روی آن نوشته است : "جنبش منطقی و عاقلانه وال استریت به دنبال عدالت اقتصادی برای همه مردم آمریکا است."
او می گوید: من قبلاً از اوضاع و شرایط کشور کاملا بی اطلاع بودم زیرا دولتمردان و رسانه ها اجازه نمی دادند که ما از حقایق آگاه شویم اما اکنون دیگر نمی توانم غافل باشم و به مسائلی که در اطرافم می گذرد توجهی نداشته باشم بنابراین آمده ام در مقابل دولت بایستم و حق خود را باز پس گیرم.
بنابر گزارش آسوشیتدپرس، معترضان جنبش وال استریت پس از سالها سکوت اکنون به میدان آمده اند تا به همه مردم دنیا بگویند که باطن حقیقی دولت آمریکا و سیاست های آن چگونه است. آنها به میدان آمده اند تا ثابت کنند همه مردم دنیا مانند آنها هستند و هیچ تفاوتی بین آنها و اعرابی که در قبال دیکتاتورهای خود به پا خواسته و آنها را از قدرت ساقط کردند وجود ندارد زیرا همان ظلمی که در آن حکومت های دیکتاتوری به مردم می شد در آمریکا نیز گریبانگیر مردم است.
پایان پیام/
نظر شما