سواد رسانه ای ضرورتی انکار ناپذیر برای خانواده ها‌ است

دبیر شورای سیاست گذاری همایش سواد رسانه ای گفت: بر همین اساس خانواده اگر قوی باشد و دارای سواد لازم برای آموزش کودکان باشد می تواند از حضور بیش از اندازه و خطرناک کودکان در رسانه های مجازی جلوگیری کند و به روش اقناعی کارهای زیربنایی انجام دهد.

به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری شبستان، دکتر حسن خجسته در دومین همایش سواد رسانه ای و اطلاعاتی که پیش از ظهر امروز 19 آبان در سالن سینمائی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح شد، گفت: چند ویژگی در ماهیت رسانه های جدید وجود دارد که وقتی آنها را با خانواده مواجه می کنیم نمی تواند با هم جمع شود. یکی اینکه ذات خانواده جمع گرا است و در مقابل رسانه های جدید ماهیت فرد گرا دارند، بنابراین در یک قالب جمع نمی شوند.

 

خجسته در ادامه بیان کرد: خانواده نهاد است، سازمانها  و نهادها ذاتا مستبد هستند و قانون خاص خود را دارند، این در حالی است که نهاد خانواده تنها بر پایه عواطف استوار است و روابط در آن بر اساس عاطفه است.

 

وی در ادامه افزود: بر همین اساس خانواده اگر قوی باشد و دارای سواد لازم برای آموزش کودکان باشد می تواند از حضور بیش از اندازه و خطرناک کودکان در رسانه های مجازی جلوگیری کند و به روش اقناعی کارهای زیربنایی انجام دهد. بنابراین کسب سواد رسانه ای برای خانواده ها ضرورتی انکار ناپذیر است.

 

این عضو هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما در ادامه با بیان اینکه تلگرام نباید سانسور می شد بلکه باید به کل حذف می شد، گفت: تلگرام باید ممنوع می شد چون حاضر نبود با حاکمیت ما همراه شود، این حاکمیت هر که می خواهد باشد، از احمد شاه قاجار تا حسن روحانی، تلگرام باید با آن همراه می شد و وقتی نشد این حق حاکمیت بود که آن را ممنوع و مسدود کند.

 

 

وی بیان کرد: امروز در ایران و در دنیا رویکردی به نام توسعه ارتباطات وجود دارد و این معضل ما است، در ایران ارتباطات توسعه است که مهم است و به جای توسعه ارتباطات باید به ارتباطات توسعه توجه کرد، این حوزه دغدغه اش تولید محتوا است.

 

خجسته در آخر گفت: باید ماهیت خانواده را بفهمیم و اینکه فضای مجازی چه ماهیتی دارد، این دو را در کنار یکدیگر قرار دهیم و از فرصت های هر یک برای دیگری استفاده کنیم.

 

 

کد خبر 738655

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha