تمام دستگاهها باید به رفع آسیب های اجتماعی کمک کنند

معاون سیاسی، امنیتی فرمانداری تربت حیدریه گفت: تمام دستگاهها باید به رفع آسیب های اجتماعی کمک کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تربت حیدریه، محمد ابراهیم داوودیان در جلسه شورای اجتماعی شهرستان اظهارکرد:آسیب های اجتماعی فراوانی درجامعه و بیشتر در تربت حیدریه رو به افزایش است و اگر بخواهیم بصورت علمی، پژوهشی و تحقیقاتی رفع نمائیم همه دستگاه ها باید به کمک هم بیایند و اگر این اجتماع یک سیستم در نظر گرفته شود ما به عنوان متولیان امر باید وظایف اجتماعی را انجام دهیم معظلات شهرستان و آسیب های اجتماعی اولویت دار شهرستان که به تبع درکل استان پیگیر موضاعات هستند.

 

معاون سیاسی، امنیتی فرمانداری حیدریه گفت: اولویت های اصلی شهرستان اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی و مفاسد اخلاقی می باشد که باید به صورت زیر بنایی انجام شود و با کمک همه ادارات زیربط سندی راهبردی، علمی، پژوهشی تحقیقاتی تدوین شود که باید به صورت علمی باشد و در اجرای این سند از دستگاه های امنیتی و انتظامی استفاده شود.

 

داوودیان تصریح کرد: سند راهبردی درتربت حیدریه به صورت پایلوت می باشد وشهر تربت حیدریه باید به چند منطقه تبدیل شود وآسیب های درنظر گرفته شده اجرایی شود وسندی برای کاهش مسئله طلاق با توجه به آمار وارقام شهرستان که نگران کننده است و این سند نسبت به هر منطقه مجزا با راهکارهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت با هدف مشخص شود و در پایان کار باید باز برد داشته باشد با توجه به اینکه سرقت در گذشته بسیار قبیح بود و طلاق مشکل داشت ولی درحال حاضر ارزش شده است.

 

معاون سیاسی، امنیتی فرمانداری تربت حیدریه افزود: سندی راهبردی درخصوص آسیب های اجتماعی تدوین شود که بیشترین فراوانی درسطح جامعه شهرستان را داریم که باید به صورت معضل بررسی شود و این مستلزم این است که همه دستگاه ها پای کار باشند و به کمک هم مدیریت و بررسی شود.

 

وی گفت: یکی از دلایل به سرانجام نرسیدن گزارش های دستگاه های اجرایی و ارایه آن در چنین جلساتی، جنبه رفع تکلیفی و ارایه آمار به مقامات مافوق بوده و هست و این سنت غلط باید از شاکله مدیریتی ما برچیده شود.

 

داوودیان افزود: اهمیت این موضوع زمانی بیشتر مشخص می شود که بدانیم حداقل در حوزه آسیب های اجتماعی، رشد این آسیب ها حاصل حرکت های دواری و تکرار مکررات بوده و بیشتر جنبه درجا زدن از سوی مسوولان امر را داشته است.

 

معاون سیاسی، امنیتی فرمانداری تربت حیدریه گفت: قصد ما آن نیست گناه را به گردن فرد حقیقی یا حقوقی خاصی بیاندازیم، اما بنا داریم برای نخستین بار در این شهرستان سند آسیب های اجتماعی را با رعایت موزاین و اصول موزاییک بندی فرهنگی مناطق و محلات تربت حیدریه تهیه و تدوین کنیم.

 

زهره اقبال نیا هم در این جلسه گفت : از آسیب های اورژانس اجتماعی واقدامات بهزیستی در ۶ ماهه نخست سال کودک آزاری وخودکشی بیشترین آمار را داشته ایم وطلاق هم در زاوه ومشهد دریک تراز هستند.

 

رئیس بهزیستی تربت حیدریه در خصوص متکدیان در۶ ماهه نخست سال گفت: طبق گزارش های واصله ۱۸ زن و۳ مرد جمع آوری شده اند که از تعداد ۱۸ زن ۱۲ معتاد به کمپ های ترک عتیاد استان فرستاده شدند و۶ نفر دیگر اخطار داده شده است وهمچنین ۸ کودک شناسایی شده که ۳ کودک به خانواده تحویل داده شده و ۵ کودک به مراکز بهزیستی معرفی شده اند.

 

وی تصریح کرد: تمام تمرکز ما بر آسیب های زنان وکودکان است وبرای زنان کارتن خواب شلتر در ابتدای آذرماه راه اندازی می شود و کمپ زنان درهفته آینده افتتاح می گردد.

 

رئیس بهزیستی تربت حیدریه یکی از بزرگترین معضلات تربت حیدریه را کودک آزاری دانست و گفت: خانواده ای که قابل بازتوان نیست کودک به خانواده های متقاضی فرزند خواندگی ارجاع داده می شود.

کد خبر 738291

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha