تلاش «فیسبوک» برای حمایت از مسلمانان میانمار

شرکت «فیسبوک» پس از گزارشی مبنی بر فقدان عامل اجرایی برای جلوگیری از نشر مطالب خشونت آمیز ضد مسلمانان، اعلام کرد: ما برای حمایت از مسلمانان در میانمار تلاش خود را بیشتر می کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الیوم السابع، شرکت «فیسبوک» در پاسخ به گزارش « موسسه بازرگانی برای مسئولیت اجتماعی»، اعلام کرد: این شرکت برای جلوگیری از استفاده شبکه اجتماعی در نشر گفتمان انزجارطلبی که خشونت در میانمار شعله ور کرد، اقدامی انجام نداده است.

 

این موسسه بازرگانی در این گزارش به فیسبوک توصیه ها و سفارش هایی برای کمک به بهبود وضعیت حقوق بشر در میانمار کرد که اجرای قاطع سیاست های محتوایی و نشر منظم بیانیه های درباره نقض حقوق بشر از جمله این توصیه هاست.

 

«الکس واروفکا» مدیر سیاست تولیدات فیسبوک، نوشت که این گزارش نتیجه گیری کرده است که فیسبوک پیش از امسال اقدامی انجام نداده است که به جلوگیری از استفاده این پایگاه در ایجاد اختلاف و تحریک و خشونت ضد مسلمانان کمک کند.

 

واروفکا افزود: ما موافقیم که ما باید تلاش بیشتری برای جلوگیری از خشونت انجام دهیم.

 

این گزارش در راستای عملیات کشتار جمعی گسترده ای منتشر شده است که ارتش میانمار در مارس گذشته ضد مسلمانان روهینگیا انجام دادند و کارشناسان سازمان ملل در زمینه حقوق بشر درباره خشونت در این کشور تحقیق کردند و اینکه فیسبوک نقش مهمی در این بحران داشته است.

 

فیس بوک اعلام کرد: از ابزار «CrowdTangle» برای تجزیه و تحلیل محتوای مطالب مضر و درک کیفیت انتشار آن در میانمارک استفاده می شود؛ همچنین این شرکت از هوش مصنوعی برای تعیین و ممنوعیت نشر پست های خشونت آمیز یا غیر انسانی استفاده می کند.

 

گفتنی است، بیشتر اقلیت مسلمان روهینگیا در راخین زندگی می کنند و راخین یکی از فقیرترین مناطق در میانمار به شمار می آید، این منطقه از از سال 2012 میلادی شاهد درگیری های خشونت بار بین بودایی ها و مسلمانان بوده است . نسبت مسلمانانی که در ایالت راخین زندگی می کنند، 4 درصد از جمعیت 42 میلیونی این کشور است. مسلمانان در میانمار از کشتار و تبعید و محرومیت از حقوق سیاسی و آزادی های دینی و مصادره اوقاف اسلامی و محرومیت اقتصادی رنج می برند. از 25 آگوست سال گذشته، ارتش میانمار مرتکب جنایت های وحشیانه ضد اقلیت مسلمان روهینگیا شدند که در نتیجه آن هزاران نفر کشته شدند و نزدیک به 700 هزار روهینگیایی از ایالت راخین شمالی به علت حمله امنیتی شدید در آگوست سال گذشته به بنگلادش گریختند./

کد خبر 738262

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha