يكي از مهمترين راه‌هاي سرمايه گذاري خارجي تقويت صنعت گردشگري است

مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت: یكي از مهمترين راههاي ديپلماسي و سرمايه گذاري خارجي تقويت صنعت گردشگري است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، یحیی رحمتی امروز در چهارمین نشست مجمع همکاری های بین بخشی ایران و ترکیه از گردشگري به عنوان يكي از زمينه‌هاي مناسب جهت همكاري بين كشورهاي مختلف به خصوص كشورهاي همسايه یاد کرد.

 

وی با اشاره به اینکه در صورت تحقق و به دليل خاصيت ميان رشته اي بودن، تسهيلگر ساير همكاري ها نيز خواهد بود، ادامه داد: اشتراک ایران و ترکیه به دلايل تاريخي، جغرافيايي، فرهنگي، وجود دين، آداب و سنن، فرهنگ، زبان، غذا باعث ايجاد جغرافياي مشتركي بدون احتساب مرزهاي سياسي بين دو كشور شده است.

 

این مقام مسوول با اشاره به اینکه ترکیه در بين مقاصد اصلي سفر ايرانيان قرار دارد، ادامه داد: تنوع جغرافيايي و فرهنگي اين امكان را به كشور ايران داده است تا سلايق مختلف گردشگران را تحت پوشش قرار دهد.

 

رحمتی با یادآوری اینکه جاذبه هاي ايران توان جذب در بخش طبيعت گردي، گردشگري فرهنگي، گردشگري سلامت، گردشگري ماجراجويانه، گردشگري مذهبي،گردشگري روستايي، بومگردي را دارد، تصریح کرد:  صنايع دستي نيز بعنوان اصلي ترين رهاورد يك سفر، جزو لاينفك گردشگري است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی استان زنجان به تنوع صنايع دستي ایران و کسب رتبه سوم در جهان اشاره کرد و گفت: با توجه به تجربه بالاي تركيه در حوزه گردشگري و وجود پتانسيل هاي بالاي ايران،  زمينه همكاري در بخش هاي مختلف گردشگري في مابين دو كشور مهيا است.

 

به گفته رحمتی سرمايه گذاري در بخش زيرساخت ها و تأسيسات گردشگري تا امر آموزش، بازاريابي گردشگري، ايجاد و راه اندازي تورهاي مشترك چشم‌انداز روشني از همكاري این دو كشور است  .

 

وی نزدیکی ترابوزان به شمالغرب ايران  و فرهنگ نزديك با چهار استان همجوار و نيز داشتن سابقه تاريخي را متذکر شد و گفت: تبادلات گردشگري و فرهنگي، گوياي وجود پتانسيل هاي موجود همكاري است.

 

به گفته این مقام مسوول فراهم كردن شرايط آشنايي مردم كشور مقصد با آداب ورسوم ، فرهنگ ومذهب كشور مبدا بخشي از وظايف كنسولگري ها و رايزنان فرهنگي است، خاطرنشان کرد: رايزنان فرهنگي سفارت خانه ها از روشهاي مختلفي براي انجام اين وظيفه استفاده مي نمايند.

 

رحمتی با اشاره به اینکه يكي از مهمترين راه هاي ديپلماسي و سرمايه گذاري خارجي تقويت صنعت گردشگري است، گفت: آمار خوب گردشگران خروجی از ترکیه، ‌بیانگر پتانسیل بالای این بازار است که با توجه به داشتن زمینه‌های مشترک فرهنگی، تاریخی و زبانی، ایران می‌تواند سهم خود را از این بازار افزایش دهد.

 

کد خبر 737931

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha