حجت الاسلام «مهدی بنکدار» در مصاحبه با برنامه «صبح و گفت وگو» اظهار کرد: بخشندگی از عمق وجود و بدون منت از ویژگی هایی است که می تواند برای همه انسان ها ارزنده باشد.
عضو نهاد رهبری در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی بخشیدن علم، مال و... را از مصادیق بخشندگی دانست و افزود: در جامعه ما به این نوع بخشندگی زکات نیز می گویند.
حجت الاسلام بنکدار گذشت و کظم غیظ را از دیگر مصادیق بخشش برشمرد و ادامه داد: امروز در جامعه باید این ویژگی را بیشتر مورد توجه قرار دهیم.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: خداوند درباره کسانی که اهل انفاق و بخشش هستند، [سخن گفته است]؛ انفاق همواره به معنای انفاق مال نیست و حتی اگر دو نفر را آشتی دهیم نوعی از انفاق محسوب می شود.
حجت الاسلام بنکدار آموزش دانش و تجربه را نیز نوعی از بخشش برشمرد و تصریح کرد: خداوند می فرماید کسانی که در راه خدا دیگران را از مال شان بهره مند می سازند، مانند حبه ای از گندم است که هفت شاخه دهد در حالیکه در هر شاخه خداوند 100 عدد حبه دیگر را خلق می کند.
وی خاطرنشان کرد: خداوند می فرمایند وقتی انسان ها نسبت به یکدیگر حس بخشندگی دارند و این بخشندگی ملکه وجودشان شود، به مرحله سخی می رسند.
نظر شما