به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین حسین انصاریان به مناسبت سوگواری دهه آخر ماه صفر در مراسمی که در حسینیه بنیالزهرا(س) برگزار شد، گفت: علت ایستادگی در برابر گناه توسط اولیا الهی و مومنان حقیقی خداباوری و معرفت به آثار گناه است.
استاد حوزه علمیه و مفسر قرآن کریم با استناد به روایتی از پیامبر اکرم(ص) عنوان کرد: افراد مومن کیس، خردورز و زیرک هستند و حاضر نمیشوند خداوند، قیامت و ارزشها را با گناه معامله کنند زیرا میدانند که این امر داد و ستد پرضرری است.
حجت الاسلام والمسلمین انصاریان با بیان اینکه از زمان حضرت آدم تا امروز و حتی در آینده نیز همواره زمینه گناه برای انسان فراهم است، عنوان کرد: بر اساس آیات قرآن کریم قابیل فرزند حضرت آدم(ع) برای او زمینه گناه فراهم شده و به وسیله همان گناه برادر خود را کشت گناه درونی حسد به بیرون منتقل شده و او را وادار به قتل برادر کرد.
مفسر قرآن کریم افزود: قابیل و هابیل هر دو از یک خانواده و برادر بودند اگر قابیل خود را به حسد آلوده نکرده بود نجات پیدا میکرد اما او نتوانست ارزشهای برادرش هابیل را تحمل کند و به برادرش اعلام کرد که او را خواهد کشت در حالیکه هابیل برادرش به او گفت من دست به چنین کاری نمیزنم و تحت امر الهی رفتار خواهم کرد.
استاد حوزه با بیان اینکه خداوند از ما خواسته است که گناه نکنیم، ابراز کرد: خداوند از ما خواسته است که گناه نکنیم و به گناهکار هم کمک نکنیم، گاهی انسان خود گناه نمیکند اما به گناهکاران روی خوش نشان داده و با این عمل آنها را به گناه تشویق میکند و این درست نیست.
حجت الاسلام والمسلمین انصاریان با بیان اینکه فرهنگ شیعه در تمام تاریخ نمونه دیگری ندارد، اظهار داشت: امیرمومنان امام علی(ع) میفرمایند قسم به خداوند که اگر هفت آسمان را در اختیار من بگذارند که پر کاهی را از دهان مورچهای به ظلم بگیریم چنین کاری را نخواهم کرد.
وی افزود: ظاهر گناهان غریزی، مالی و مقامی برای صاحبان آن از عسل شیرینتر است که بسیاری برای رسیدن به این سه مورد حاضر هستند دین خود را نیز معامله کنند. این سه حرام همچون تبری دین انسان را از ریشه نابود میکند.
نظر شما