به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام والمسلمین حسین سازندگی، مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در حج و زیارت استان، امروز(۱۲آبان)در نشست خبری کمیته ثبت نام، اعزام و کمیته فرهنگی آموزشی با اشاره به دعای «اللهم اجعل محیای محیا محمد وآل محمد و مماتی ممات محمد وآل محمد» از زیارت عاشورا نکاتی بیان کرد.
وی با استناد به آیاتی از قرآن کریم درباره رسول اکرم بر تنظیم سبک زندگی بر اساس زندگی پیامبر صلی الله علیه وآله تأکید کرد و افزود: کسانی که می خواهند این دعا در حق آنان اجابت شود یکی از مهمترین مسائل اخلاق در بعد فردی و اجتماعی است و هر کجا جامعه از اخلاق اسلامی خارج شده مشکلات و سختی های آن جامعه بیشتر شده است.
حجت الاسلام سازندگی با اشاره به اینکه مصداق بارز اخلاق حسنه در اصحاب رسانه دیده می شود زیرا با بداخلاقی هایی در جامعه روبرو می شوند.
وی در ادامه با ارائه گزارشی از کمیته فرهنگی آموزشی اربعین حسینی علیه السلام اظهار داشت: از آنجا که در راهپیمایی اربعین فرهنگ دینی و اسلامی بیشتر مد نظر است؛ وظایف ۲۷ گانه ای بر عهده ما گذاشته شد و ۴ کارگروه بانوان، تبلیغ، یاران معنوی اربعین و فضای مجازی در این راستا تشکیل شد.
مسئول کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین استان با تصریح به اینکه منبرهای فضای مجازی گاهی مستمع میلیونی دارد و این مستمعین سن خاصی ندارند؛ بیان داشت: کارگروه فضای مجازی فعالیت های زیادی انجام داد و در عمود ۸۲۸ در مسیر نجف- کربلا خدمات فرهنگی ارائه کردند.
وی با تصریح به اینکه کارگروه بانوان خیلی خوب کار کرد و مصوباتی داشت از جمله اینکه کتاب داستان مهدویت در ۵۰۰ جلد تهیه و کربلا در صحن زینبیه در موکب معراج به کودکان عراقی اهدا شد؛ افزود: هدایایی از جمله گل سر و... به دختر بچه های عراقی، تهیه بسته فرهنگی بهداشتی و برای اولین بار بدرقه گردان نانوا در جلسه ای بسیار باشکوه از دیگر اقدامات این کارگروه است.
حجت الاسلام سازندگی ادامه داد: برای اولین سال طرح زائر مبلغ فراخوان و آموزش داده شد و قریب ۵۰۰ نفر به عنوان زائر مبلغ اعزام شدند؛ از طریق کارگروه یاوران معنوی اربعین با محوریت نماینده ولی فقیه در استان به ائمه جمعه و روحانیون ابلاغ شد جهت تشویق به زیارت اربعین اقدام کنند.
وی با اشاره به حساسیت اربعین امسال و اینکه در این باره محور عربی- عبری- غربی و ایرانی - عراقی و عرب و عجم مطرح شده بود و گروه های معاند برنامه هایی از پیش طراحی کرده بودند؛ تصریح کرد: نکات ۲۰ گانه ای در نظر گرفتیم و خوشبختانه همه برنامه های آنها بی اثر شد.
این مسئول در بخش دیگری از سخنانش گفت: سه موکب های اصلی در استان در بم، ماهان و سیرجان مستقر شد و با توجه به اینکه بیشتر زائران پاکستانی از این مسیرها عبور می کردند؛ برای هر یک از این موکب ها روحانی پاکستانی مستقر و زائران از تبلیغ و حتی غذای مناسب طبع آنان اظهار رضایت مندی کردند.
وی افزود: ارائه سی دی برای ایستگاه های داخل شهر، ارائه یک سی دی و بروشور به زبان اردو برای زائران پاکستانی{با همکاری اوقاف} توزیع کتابچه راهنمای زائرین اربعین، تبلیغ در چهارراه ها و... را از دیگر اقدامات قابل ذکر خواند و گفت: احتیاج به مبلغه در پیاده روی اربعین و نبود روحانی وقت اذان برای نمازجماعت و مباحث قرآنی از نیازمندی هایی است که اعلام شده در سال های آینده باید مورد توجه باشد.
نظر شما