اقتصاد تک محصولی عامل بیچارگی کشور است

مدیر کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری فارس با اشاره به اینکه مداخله اقتصادی از سوی استکبار به عنوان یک اهرم علیه کشورهایی که اقتصاد درستی ندارند، استفاده می شود، گفت: اقتصاد تک محصولی عامل بیچارگی و وابستگی کشور است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، ابراهیم استوار میمندی امروز (9 آبان) در مراسم تکریم و معارفه معاون سیاسی فرمانداری شیراز که در محل این فرمانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه راهپیمایی اربعین، یک شور حسینی قابل تحسین را به پا کرد، گفت: امیدوارم همه ما رهرو راه سیدالشهدا (ع) باشیم.

 

مدیر کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری فارس با اشاره به اینکه شرایط کشور یک شرایط خاص و دشوار است، اظهارداشت: خدمت کردن در این شرایط یک رشادت خاصی را می طلبد.

 

وی با اشاره به اینکه امروز محدودیت های متعددی در کشور وجود دارد، اضافه کرد: 2 دسته بزرگ و نمایان از مشکلات در پیش راه است یک محدودیت در بخش طبیعت مثل خشکسالی داریم و دومین آن محدودیت هاییست که از تحریم ایجاد شده است.

 

استوار میمندی با اشاره به اینکه مداخله اقتصادی از سوی استکبار به عنوان یک اهرم علیه کشورهایی که اقتصاد درستی ندارند، استفاده می شود، افزود: اقتصاد تک محصولی عامل بیچارگی و وابستگی کشور است.

 

وی با یادآوری این مطلب که دشمن ما دست روی دست نگذاشته و هر روز دنبال ایجاد توطئه جدیدی است، اضافه کرد: مهمترین سرمایه هر کشور، نیروی انسانی کارآمد کشور است که با مدیریت بهینه می تواند کشور را از این شرایط نجات دهد.

 

مدیر کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری فارس با اشاره به اینکه اعتماد مردم به مسئولین کاهش یافته است، گفت: باید برای برون رفت از این شرایط برنامه داشت مسئولین هم باید از ظرفیت نخبگان دانشگاهی استفاده کنند.

 

استوار میمندی با تاکید بر اینکه در بحث اعتیاد و بزه کاری های اجتماعی مسائل و مشکلات زیادی وجود دارد که اداره آن نیازمند همکاری همه نخبگان و دلسوزان کشور است، تاکید کرد: در بحث کوروش هم باید گفت او یک شخصیت اثرگذار بوده و حتی گفته می شود به عنوان «ذوالقرنین» هم نام وی در قرآن، آماده است اما اینکه دشمن از یک مناسبت برای ضربه زدن به کشور استفاده کند، مطلوب نیست و از این رو نیازمند مدیریت صحیح مسئولین است، افزود: دشمن ابتدا، نماد سازی سپس هنجارسازی می کند پس از آن هنجار به ارزش و ارزش به باور تبدیل می شود.

 

 

کد خبر 737073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha