محیط زیست امانت نسل آینده/ تغییر اقلیم بیشترین آثار تخریب را در کشور داشته است

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، با اشاره به اهمیت آگاهی بخشی به مردم جهت جلوگیری از تخریب محیط زیست، گفت: صیانت از محیط زیست به عنوان سرمایه نسل آینده ضروری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، امروز(6 آبان) در نشست شورای اداری استان لرستان، افزود: مشارکت مردم برای کاهش تخریب محیط زیست و صیانت از آن ضروری است.

 

وی محیط زیست را امانت نسل های آینده دانست و افزود: امروز متاسفانه برخی مردم با اقدام به تخریب محیط زیست امانت داران خوبی نیستند.

 

کلانتری، با اشاره به اثرات تغییر اقلیم، افزود: تغییر اقلیم بیشترین تاثر را در کشور به جای گذاشته است.

 

وی همچنین به آثار تخریبی توسعه غیر متوازن برای محیط زیست اشاره کرد و گفت: متاسفانه تاکنون پیاد افزایش ناخالص سرانه کره زمین در کشور ما بیش ازهر کشوری محیط زیست را تحت تاثیر قرار داده است.

 

کلانتری، با اشاره به آثار تکنولوژی در تخریب محیط زیست، اظهار داشت: استفاده از تکنولوژی در کشور ما آثار زیانباری در تخریب محیط زیست داشته است.

 

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، در ادامه با اشاره به  بیانات رهبر معظم انقلاب در حوزه محیط زیست، افزود: وجود رهبری آگاه، فرزانه و مسلط به مباحث محیط زیستی موجب افتخار است.

 

کلانتری، خاطرنشان کرد: عمل در راستای رفع دغدغه های مورد نظر رهبری چراغ راه رسیده به اهداف و برنامه ها و رشد و توسعه کشور است.

 

بالاترین میزان  هدر رفت سرمایه آب و انرژی در کشور ایران

 

وی همچنین با اشاره به میزان اتلاف انرژی و هدر رفت سرمایه آب در کشور، گفت: طبق آمار موجود کشور ایران بالاترین پرت آب و انرژی دارد.

 

کلانتری با بیان اینکه امروز ملت ایران کم بازده ترین ملل جهان در استفاده از آب و انرژی هستند، گفت: کشور ایران برای تولید یک میلیارد دلار سرانه ناخالص در سال 850 هزار تن نفت مصرف می کند، این  دردر حالی است در آلمان این رقم یک هزار تن است.

 

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور،  در ادامه به  کنوانسیون پاریس، گفت: در این کنوانسیون تاکید شده است که در شرایط تحریم ایران باید چهار درصد تولید کربن را کاهش  و در شرایط غیر تحریم باید 12 درصد تولید کربن را کاهش دهد.

 

کلانتری، با بیان اینکه برخی اعتقاد دارند پذیرش این کنوانسیون موجب عقب نشینی برای توسعه است، گفت: در سال 1389 تولید کربن در ایران 832 میلیون تن بود که در سال 1409 و پایان تعهد کنوانسیون پاریس تولید کربن باید به یک هزار و 800 میلیون تن برسد و در صورت تحقق چهار درصد به 79 میلیون تن خواهد رسید.


کلانتری، خاطرنشان کرد: مخالفت های عنوان شده با تعهدات برای حفظ محیط زیست در داخل کشور در تضاد با قوانین و برنامه ششم توسعه است.

 

وی همچنین با اشاره به دستور مقام معظم رهبری در کاهش تولید کرین، اذعان داشت: مخالف های عنوان شده در راستای کاهش کربن همچنین در تضاد با دستورات مقام معظم رهبری است.


رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: هنوز جزو 14 کشوری هستیم که به دلیل ناکافی بودن اطلاعات کنوانسیون پاریس را تصویب نکرده ایم.

 

وی در ادامه با اشاره به اهمیت تعامل ادارات کل محیط زیست با تشکل های حوزه محیط زیست، افزود: انتسار می رود مدیرکل محیط زیست استان هرچه سریعتر در راستای ایجاد و تقویت تعامل با تشکل های زیست محیطی اقدام کند.

 

کلانتری، تلاش محیط بانان را موجب افتخار محیط زیست دانست و تاکید کرد: حراست از محیط زیست بدون تلاش و همکاری بیش از 80 هزار محیط بان در کشور  امکان پذیر نیست.

 


 

کد خبر 736434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha