«علی صابر ماهانی» در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درباره ی انتقاد های دانش آموزان به تدریس درس آمادگی دفاعی توسط معلم غیر متخصص گفت: این انتقاد را قبول دارم.
رئیس سازمان بسیج دانشآموزی افزود: متاسفانه معلم مناسب تربیت نکرده ایم و در این زمینه غفلت صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: به تازگی با دانشگاه فرهنگیان رایزنی کرده ایم و به این جمعبندی رسیده ایم که معلم این درس را از طریق دانشگاه تربیت کنیم.
توجه به جنگ نرم در درس آمادگی دفاعی
صابر ماهانی با بیان اینکه در کنار آمادگی دفاعی موضوعات مختلفی از جمله جنگی، جنگ نرم و حملات دشمن در فضای سایبری در عصر حاضر وجود دارد گفت: اما انتقاداتی هم به نحوه آموزش این درس وارد است.
رئیس سازمان بسیج دانشآموزی خاطر نشان کرد: انتقاد درباره تبیین مطالب از سوی معلمان وارد است، اگر دانشآموزان درباره محتوای کتاب درسی آمادگی دفاعی انتقادی دارند بهتر است آن را به بسیج دانشآموزی منعکس کنند، تا در کارگروههای مربوطه مورد بررسی قرار گیرد.
ماهانی درباره نحوه ارزشیابی درس آمادگی دفاعی خاطر نشان کرد: بخشی از این درس برای دانشآموزان پسر از طریق فعالیت در میدان تیر در نظر گرفته شده و 12 نمره از طریق آزمون تئوری است.
اعزام دانش آموزان به همراه خانواده به اردوهای راهیان نور
وی به اردوهای راهیان نور دانش آموزان به همراه خانواده ها اشاره کرد وگفت: برای اینکه خانواده، مدرسه با هم همسو و دانشآموزان در اجرای برنامهها مانعی نداشته باشند، پیشنهاد کردیم تا در برخی اردوهای راهیان نور مانند اعزامیهای ایام نوروز دانش آموز با خانواده به این مناطق اعزام شود.
صابر ماهانی ادامه داد: این نوع اعزام ها موجب می شود تا خانواده ها در جریان باشند که دانش آموزان به منطقه جنگی و خطرناک پا نمی گذارند بلکه با فضا و مناطق جنگی آشنا می شوند.
آغاز راهیان نور از ۱۲ آبان ماه
وی درباره ی اعزام دانش آموزان به اردوهای راهیان نور یاد آور شد: در مرحله اول اعزام به مناطق عملیاتی که از 15 مهر ماه آغاز شده بود، تعداد 13 هزار دانش آموز به مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور اعزام شدند.
رئیس سازمان بسیج دانشآموزی تصریح کرد: مرحله دوم سفرهای راهیان نور پس از اربعین سالار شهیدان و از 12 آبان ماه آغاز می شود.
نظر شما