به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، دولت دوازدهم از دوم مرداد 97 بدون سخنگو اداره می شود و کسی تاکنون هنوز به عنوان شخصی که مواضع دولت را به اطلاع رسانه ها و مردم می رساند، انتخاب نشده است.
چندی پیش رییس جمهوری در سمتی جدید «عبدالرضا رحمانی فضلی» که به عنوان گزینه احتمالی برای سخنگوی دولت مطرح می شد را به عنوان رییس شورای اطلاع رسانی اقتصادی برگزید و گمانه ها در این خصوص ادامه یافت که دولت دوازدهم از این پس به جای داشتن سخنگو «رحمانی فضلی» را برای اعلام اقدامات اقتصادی خود به کار گرفته است اما از هفته گذشته باز زمزمه های انتخاب سخنگو برای دولت دوازهم قوت گرفته و «محمود واعظی»، رییس دفتر رییس جمهور در این باره به ایسنا گفته است که علت تاخیر در معرفی سخنگوی این است که میخواهیم این فرد از داخل دولت انتخاب شود.
امروز اما «حسام الدین آشنا»، مشاور رییس جمهوری در کانال تلگرامی خبر نسبتا جدیدی در این باره داده و نوشته است که اکنون پس از گذشت سالها از استقرار دولت در ایران به جایی رسیدهایم که باید بدون اضافه کردن زیرساختارهای جدید، یک ساختار هدایتگر و هماهنگ کننده در سطح معاون رئیس جمهور را مسئول ارتباطات دولت و ملت قرار دهیم.
او در ادامه مطلب خود آورده است: «دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور و سخنگوی دولت» مسئول برقراری ارتباطات موثر میان دولت و ملت است. او از یکطرف باید:
1. رئیس جمهور و دولت را مستمراً در جریان نظرات، مطالبات و اولویتهای مردم قرار دهد.
2. بازخورد اجتماعی گفتارها، اقدامات و کاستیها را به دولت منتقل کند.
3. برای اصلاح رفتار اجرایی و ارتباطی دولت در جهت کسب بیشترین رضایت عمومی برنامهریزی و اقدام نماید.
و از طرف دیگر باید:
1. تمامی امکانات رسانهای عمومی را در جهت سیاست های ملی هماهنگ و همافزا کند.
2. همکاری نهادهای مدنی و غیردولتی را برای اهداف و برنامه های بخش عمومی جلب نماید.
3. بیشترین مشارکتاجتماعی را برای اجرای سیاستها و اقدامات ملی فراهم کند.
گفتنی است، با این زمزمه هایی که در مورد سخنگوی دولت می شود مشخص نیست دولت دوازدهم در این زمینه چه برنامه ای در نظر دارد و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اطلاع رسانی به مردم در تمام سطوح مسئولان به جز موارد امنیتی و نظامی به نظر می رسد رییس جمهوری نیز در تلاش باشد برای عمل به این بیانات برنامه ای برای سخنگویی دولت به اجرا درآورد./
نظر شما