به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «عبدالرضا چراغعلی» ، صبح امروز (چهارشنبه 2 آبان) در آیین همایش گرامیداشت هفته بیمه سلامت استان گلستان اظهار کرد: در حوزه آسیبهای اجتماعی فعالیتهای زیادی انجام شده و در دو دهه گذشته میزان آسیبهای اجتماعی رشد زیادی را به خود دیده است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری گلستان با بیان اینکه در ۶ ماه گذشته گلستان و مازندران بزرگترین مقصد مهاجران در کشور بوده است، تصریح کرد: یکی از مشکلات و یا تراژدی که به زودی گریبان ما را خواهد گرفت سکونتگاههای غیر رسمی در استان است.
چراغعلی تاکید کرد: نرم معلولیت در استان گلستان دو برابر نرم کشوری است در استان ۲ هزار و ۷۰۰ کم بینا و ۷ هزار و ۵۰۰ کم بینا و نابینا در استان گلستان وجود دارد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری گلستان ادامه داد: ۶۵ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند و باید اقداماتی انجام دهیم که در این ۶۵ درصد با پیشگیری و پیشبینی بودجهها هزینه دولت را کاهش دهیم.
چراغعلی با بیان اینکه نگران آن دسته از افرادی هستیم که تحت پوشش بیمهای در استان نیستند، افزود: برای ارتقای دانش پیشگیری و سلامت در جامعه باید پرتلاش باشیم.
وی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی در بسیاری از مسائل پسروی داشتیم، گفت: قصور ما در این بخش منجر شده که بسیاری از رفتارهای نوجوانان و جوانان ما تغییر کند و رفتن به فست فوت و خوردن غذای آماده یکی از رفتارهای اشتباهی است که شاهد هستیم.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری گلستان ادامه داد: باید نهضت عمومی برای کاهش آسیبهای اجتماعی و سلامت جامعه راه بیفتد و در این حوزه نیز حمایتهای لازم را انجام میدهیم.
چراغعلی ادامه داد: باید راهکارهای مناسب برای کاهش هزینههای سلامت جامعه تدبیر شود تا هزینههای درمان که بخش عمده آن به دوش دولت است کاهش یابد.
وی یادآور شد: دامنه تحمل گلستانیها ۱۲ ثانیه است و این عدد در کشورهای توسعه یافته از ۱۴ دقیقه نیز میگذرد.
نظر شما