به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان، احسان منصور کیایی در کارگروه ایمنی راههای استان سمنان بابیان اینکه ۶۰ مدرسه با ظرفیت شش هزار دانشآموز در حاشیه راههای استان قرار دارند، تأکید کرد: ۲۸ مدرسه حاشیه راهها در سال تحصیلی جدید ایمنسازی میشوند.
وی با اشاره به تحصیل شش هزار دانشآموز در حاشیه راههای استان سمنان اظهارداشت: طرح ایمنسازی مدارس آنها پیگیری میشود.
کیایی افزود: ۱۰ مدرسه در این طرح ایمنسازی فیزیکی و ۱۸ مدرسه نیز در راستای آموزش ایمنی و نصب علائم هشداردهنده در سال جاری کنونی تجهیز و ایمن خواهند شد.
مدیرکل حملونقل و پایانههای استان سمنان گفت: مقوله ایمنسازی مدارس حاشیه راهها بهعنوان یک طرح ضروری و حساس اجتماعی از دیدگاه اقتصادی، امنیتی و رفاهی در جوامع مختلف مطرح است، این طرح سعی در کاهش سرعت و آرامسازی ترافیک برای کاهش تصادفات و تلفات دارد.
وی بابیان اینکه دانش آموزان بهعنوان آسیبپذیرترین قشر از میان عابران پیاده هستند، تأکید کرد: تصادفات و تلفات ناشی از ایمن نبودن مدارس حاشیه جادهها همواره جان بسیاری از دانش آموزان را به خطر میاندازد به همین دلیل ایمنی تردد دانش آموزان توجه زیادی را به خود جلب کرده است.
کیایی افزود: بهمنظور ارتقای ایمنی تردد دانش آموزان و افزایش فرهنگ ترافیک و آگاهی از نحوه تردد ایمن از جادهها و جلوگیری از وقوع سوانح رانندگی، مدارس حاشیه راههای برونشهری و روستایی در دو بخش فیزیکی و آموزشی همانند سالهای گذشته ایمنسازی می شوند.
مدیرکل حملونقل و پایانههای استان سمنان با بیان اینکه بخش فیزیکی شامل رفع موانع و ایمن سازی و همچنین فرهنگی شامل آموزش به دانش آموزان برای تردد ایمن خواهد بود، تاکید داشت: توزیع اقلام آموزشی محتوی پیام های آموزشی، ترافیکی، حضور کارشناسان و مربیان در مدارس، آشنایی با مفاهیمی مانند زیرگذر، پل روگذر و ...، لوازم التحریر مزین به علائم رانندگی، آموزش نکات ایمنی و ترافیکی به دانش آموزان در قالب گروههای نمایشی و ... در زمره بخش های فرهنگی این طرح هستند که با همکاری آموزش و پرورش و ناجا صورت می گیرد.
کیایی با بیان اینکه در بخش فیزیکی نیز رفع عوارض راه، ایمن سازی، علائم، سرعت گیر، چشم گربه ای و ده ها مورد دیگر در دست اجرا است، افزود: همچنین مدارسی که در حاشیه راه ها قرار دارند، شناسایی و فضای اطراف مدارس با انواع تابلوها و تجهیزات هشدار دهنده تجهیز می شود.
وی دانش آموزان و نونهالان را بهترین مربیان آموزش قوانین و مقررات عبور و مرور و مسائل ترافیکی برای خانواده ها دانست و تصریح کرد: دانش آموزان با نهادینه کردن و پیاده سازی قوانین و مقررات در خانواده ها و عمل به ان به هنگام عبور و مرور بهترین عامل بازدارنده و جلوگیری از وقوع حوادث ترافیکی در جاده ها هستند.
نظر شما