به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از پایگاه خبری صبح مشهد، غلامرضا بصيرى پور در پاسخ به سوالی در خصوص درآمدهای مؤسسه و ردیف پرداخت حقوق، بیمه و مزایای کارکنان شاغل گفت: تمامی درآمد ما از کمک های افراد متمول و خیر تأمین می شود و ما دریافتی غیر از این مسیر نداریم.
مدیر عامل مؤسسه خیریه حمایت از بیماران آسیب پذیر توس افزود: خيرين در چند دسته تقسيم می شوند، عده ای هزینه های درمانی و دارویی بیماران را تأمین می کنند، عده ای و نوبتی صبحانه را تهیه، خیری هم هزینه های جاری و حقوق دستمزد پرسنل مؤسسه را پرداخت می کند.
بصیری پور با اشاره به اینکه یک خیر هم اجاره مکان و پول آب، برق، گاز می دهد با رد هر گونه شائبه در خصوص اختصاص پول بیماران به هزینه های حقوق و بيمه کارکنان تاکید کرد، خود را امانت دار و ملزم به نیات واقفين می دانم.
وی تاکید کرد: به دلیل گرفتاری های کاری و شخصی دیگر تمایلی برای حضور در دوره بعد هیأت مدیره را نداشته و حقیقتا خسته شده ام از این رو در ترکیب هیأت مدیره پیش رو حضور نخواهم داشت.
گفتنی است، برخی خیریه های مشهد طی چند سال گذشته با مسائلی روبرو شدند که پس از افشاگری رسانه ها و ورود استاندار و مدیر کل بهزیستی، نهایتا به تعطیلی و تعلیق منجر شدند.
زهرا ساعی هم دست درازی به اموال مردم از سوی موسسات خیریه را زمینهساز کاهش اعتماد عمومی و کمکهای مردمی در درازمدت دانست و گفت:برخی افراد فعال در این موسسههای خیریه با هدف سودجویی از کنار مبالغی که مردم به آنها به منظور کمک به افراد نیازمند اهدا میکنند، سوءاستفاده کرده و همچون مانعی در مسیر ارائه خدمات سالم قرار میگیرند.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این گونه اقدامات باعث بیاعتمادی در بین مردم و بدنامی تمام موسسههای خیریه میشود که در پی آن با از بین رفتن سرمایه اجتماعی آسیب زیادی به این بخش وارد خواهد شد، بنابراین سازمان بهزیستی باید به طور جدی با خاطیان برخورد کند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مسئولان موسسههای خیریه بخواهند به کمکهای مردمی دست درازی کنند، قطعا در درازمدت میزان کمکهای مردمی و اعتماد عمومی کاهش پیدا میکند، بنابراین در شرایط کنونی باید دستگاههایی که اقدام به صدور مجوز برای فعالیت موسسههای خیریه میکنند، توجه ویژهای به سلامت مدیران این مراکز داشته باشند.
نظر شما