به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، سیدمجتبی احمدی ظهر امروز(۳۰ مهر)در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه اولین دوره تخصصی پایه امداد و نجات کشور که به صورت منطقهای برگزار میشود با حضور ۷ استان خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سمنان، گلستان، مازندران و تهران از ۲۸ مهر ماه تا سوم آبان ماه ۹۷ به میزبانی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در مشهد برگزار میشود، گفت:در این دوره ۶ روزه ۵۲ نیروی امدادگر و نجاتگر آخرین آموزشها و تخصصهای روز جستجو و نجات در کوهستان را فرا میگیرند و ۵ استان خراسان رضوی، کرمان، اصفهان گیلان و قم به عنوان میزبانان برگزاری این دورهها انتخاب شدهاند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی با بیان اینکه کشور ما یک کشور حادثهخیز است، خاطرنشان کرد: آموزشهای بهروز جمعیت هلال احمر بهصورت مستمر انجام میشود تا امدادگران و نجاتگران با بهرهگیری از دانشهای روز ضمن افزایش انگیزه، افزایش مهارت و افزایش دانش تخصصی بهترین عملکرد را در زمان امدادرسانی به حادثهدیدگان داشته باشند و آخرین ماموریت جدیای که انجام شد عملیات امداد و نجات و جستجوی اجساد و مصدومان حادثه هواپیمای تهران-یاسوج بود.
احمدی گفت: جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در طول سال همایشها، سمینارها و گردهمایی زیادی را برگزار میکند که آخرین مودد آن برگزاری نخستین دوره تخصصی پایه امداد و نجات کشور بوده است. ۱۴۵ پایگاه ثابت و سیار امداد و نجات بین شهری در طرح همسفران خورشید فعال است.
۱۴۵ پایگاه ثابت و سیار امداد و نجات بین شهری در طرح همسفران خورشید فعال است
اسماعیل بهمنآبادی هم در این نشست گفت: طرح همسفران بهشت یک روز پس از اربعین حسینی آغاز میشود و تا یک روز پس از شهادت امام رضا(ع) ادامه مییابد و در طول ایام دهه شفاعت ۳۵ پایگاه ثابت امداد و نجات بین شهری و ۱۱۰ پایگاه سیار فعال است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی اظهار داشت: جمعیت هلال احمر کشور در ایام اربعین در دو باکس مجزا در داخل و خارج کشور خدماترسانی دارد که داخل کشور با معاونت امداد و نجات و خارج از کشور با مرکز پزشکی حج و زیارت است.
وی افزود: از خراسان رضوی یک دستگاه اتوبوس آمبولانس با ۹ نفر، یک دستگاه آمبولانس با ۲ نفر، ۲۵ کارشناس، ۱۲ نیروی امداد و نجات، ۳ نفر نیروی ارتباطات، ۴ نفر نیروی روابط عمومی از خراسان رضوی اعزام شدهاند و در مجموع ۵۶ نفر از استان حاضر هستند و تا یک روز پس از اربعین حسینی در عراق هستند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی با اشاره به اینکه داخل هر قرارگاه ۳ تیم عملیاتی ۵ نفره، یک تیم خواهران، یک فروند بالگرد MI۱۷، تعداد ۵ دستگاه آمبولانس، ۵ دستگاه موتورسیکلت امداد حاضر هستند، بیان کرد: در خارج کشور ۳۲ پایگاه شامل ۷ پایگاه، کربلا ۱۵ پایگاه، کاظمین ۳ پایگاه، سامرا یک پایگاه و جاده و نجف به کربلا ۶ پایگاه فعال است و ۲۰۰ تن دارو از مرز مهران وارد عراق شده و ۳۰۰ پزشک، ۱۵۰ پرستار خواهر، ۱۰۰ پرستار برادر و ۱۳۰ رابط عربزبان حاضر هستند.
بهمنآبادی تصریح کرد: مرز دوغارون سال گذشته ۲۳ هزار وروری داشت که امسال به ۴۵ هزار افزایش یافته و روز گذشته ۸۴۸ نفر وارد مرز شدند و ورودیهای امروز بیش از ۲ هزار نفر بودند که در پایگاه امداد و نجات دوغارون با ۳۰ پزشک و نیروی امدادگر و نجاتگر قبل ورود به داخل کشور مورد معاینات لازم قرار میگیرند تا از ورود بیماری و ویروس احتمالی به کشور جلوگیری شود و این زائران با اتوبوسهای حاضر در مرز به سمت مهران میروند.
وی تاکید کرد: طرح همسفران بهشت هم یک روز پس از اربعین حسینی آغاز میشود و تا یک روز پس از شهادت امام رضا(ع) ادامه مییابد و در طول ایام دهه شفاعت ۳۵ پایگاه ثابت امداد و نجات بین شهری و ۱۱۰ پایگاه سیار فعال است که در مجموع ۱۴۵ پایگاه میشود و در سال گذشته ۱۱۷۶ پزشک، پرستار و نیروی امدادگر و نجاتگر حاضر بودند و امسال افزایش بیش ۱۰ درصدی از این میزان شده است که همه بهصورت داوطلبانه حاضر هستند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی با بیان اینکه برای امسال پیشبینی حضور ۵ میلیون زائر سواره و ۵۰۰ هزار زائر پیاده در ایام دهه شفاعت شده است، گفت: تعداد ۲۴ دستگاه آمبولانس از ۱۶ استان کشور به همراه ۳۷ آمبولانس استان، به همراه یک فروند بالگرد MI۱۷ خدماترسانی دارند و در ۳ روز آخر ماه صفر هم یک بالگرد دیگر اضافه میشود.
بهمنآبادی گفت: در سال گذشته ۷۵ میلیون تومان هزینه دارویی در دهه شفاعت داشتیم و با توجه به افزایش قیمتهای دارو بیش از ۱۳۰ میلیون تومان شده است و از زائران پیاده میخواهیم که داروهای تخصصی را به همراه داشته باشند.
نظر شما