تحریم فرهنگی ایران سابقه دارتر از تحریم اقتصادی است

دبیر جشنواره بین المللی فیلم مقاومت گفت: نباید تاثیر تحریم فرهنگی ایران را در تعامل با کشورها نادیده گرفت. کمپانی های بزرگ جهان حاضر نیستند فیلم های ایرانی را نمایش دهند و ما برای یافتن اسپانسر در همه دوره های جشنواره دچار مشکل بوده ایم.

«محمد خزاعی» در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت مالی جشنواره فیلم مقاومت به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: با منابعی که برای این دوره از جشنواره در اختیار داریم، تنها باید به برپایی و زنده نگه داشتن جشنواره بسنده کنیم.

 

دبیر جشنواره بین المللی فیلم مقاومت درباره امکان جذب سرمایه خارجی به خصوص از کشورهای مسلمان با توجه به وجهه بین المللی جشنواره فیلم مقاومت، گفت: در برپایی هفته های فیلم جشنواره مقاومت در کشورهای دیگر، برخی از میزبان ها برای تامین بخشی از هزینه ها اعلام آمادگی کرده اند. به طور مثال کشور لبنان و سوریه قرار است تمهیداتی در این زمینه در نظر بگیرند. البته باید توجه داشت بر مبنای اساسنامه جشنواره، امکان دریافت کمک مالی خارجی وجود ندارد.

 

تهیه کننده فیلم «به وقت شام» ادامه داد: برخی کشورها به خاطر نگاه و اهداف جشنواره مقاومت با آن همسو نیستند و طبیعتا از همکاری با ما استقبال نمی کنند. برخی نیز با نمایش مضامین مورد نظر جشنواره در کشورشان مشکل دارند.

 

خزاعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحریم فرهنگی ایران از زمان پیروزی انقلاب اسلامی گفت: نباید نقش تحریم فرهنگی ایران را -که شاید از تحریم اقتصادی نیز سابقه دارتر است- در تعامل کشورها نادیده گرفت. به طو مثال کمپانی های بزرگ فیلم در جهان حاضر نیستند فیلم های ایرانی را نمایش دهند و ما برای یافتن اسپانسر جشنواره مقاومت در همه دوره ها دچار مشکل بوده ایم.

 

دبیر جشنواره فیلم مقاومت با یادآوری سخنان «رهبر معظم انقلاب» درباره توسعه فعالیت های فرهنگی جمهوری اسلامی در عرصه جهانی، از مسئولان فرهنگی خواست به جشنواره بین المللی مقاومت نگاه ویژه داشته باشند.

 

وی در پایان از تلاش برای جلب حمایت نهادهای داخلی برای تقویت مالی جشنواره و حضور بین المللی آن خبرداد.

 

گفتنی است پانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت آذرماه امسال در سینما فلسطین تهران برگزار می شود.

کد خبر 734744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha