به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، حجتالاسلام شهابالدین میهنپرست، ظهر امروز (27 مهر) در خطبههای این هفته نماز جمعه در مسجد جامع این شهر، با اشاره به خطبه 83 کتاب شریف نهجالبلاغه، اظهار کرد: حضرت امام علی (ع) در این خطبه میفرمایند که بزرگترین بلای آنجا فرود آمدن در آتش سوزان دوزخ و برافروختگی شعلهها و نعرههای آتش است که از یکلحظه آرام گیرد تا استراحت کند و نه آرامشی وجود دارد که از درد او بکاهد و نه قدرتی که مانع کیفر او شود و نه مرگی که او را از اینهمه ناراحتی برهاند و نه خوابی که اندوهش را برطرف سازد در میان انواع مرگها و ساعتها، مجازات گوناگون گرفتار است به خدا پناه میبریم.
امامجمعه چوار، افزود: در پایان کار سرنوشت نهایی انسان تبهکار دوزخی است که آتشش را از همین زندگی دنیوی به آن جایگاه عذاب دردناک فرستاده است، آن زنجیرها و قفسهای آتشین که در دوزخ برای شکنجه خودپرستان ضد انسان آمادهشده است همان است که در این دنیا بهپای ناتوانان میپیچید و حیات آن را در زجر و شکنجه جانکاه تباه میکرد.
وی، بیان کرد: شعلههای سوزان دوزخ همان است در این دنیا همه سرمایه فوق ارزش وجود خود و دیگران را با آن شعلههای سوخته و به باد فنا داده است، دوزخ خانه خواری و انتقام است که در آن جز اهل کفر و شرک کسی دائمی نمیماند اما گناهکاران از اهل توحید به رحمتی که به آنان میرسد و شفاعتی که آنان را فرامیگیرد از آن خارج میگردند.
حجتالاسلام میهنپرست، گفت: در روایت است که اهل توحید سوزش آتش را هنگامیکه وارد آن میشوند احساس نمیکنند و فقط وقتیکه از آن خارج میشوند، خداوند درد و سوزش را بر آنان میچشاند و این دردها که به آنان میرسد همه اعمال زشت خودشان است زیرا او به بندگان خود ظلم و ستم روا نمیدارد.
امامجمعه ایلام، بیان کرد: آن دوزخ هفتدر دارد که برای هر دری، جزئی قسمت شده است و گفتهشده آن درها اخلاق و خوی های زشت است که مخصوص دوزخیان است، مانند حسد، نخوت، خست و خودبینی و دورویی و غیره و هر یک از حواس هفتگانه دری بهسوی شهوات دنیوی است که در آخرت آتشهایی سوزنده میگردند.
وی، در ادامه با اشاره به قوتها و فرصتهای اربعین حسینی، ابراز کرد: اربعین و راهپیمایی زائران آن، مانند هر پدیده سیاسی و اجتماعی دیگر دارای قوتها و فرصتهایی است و درعینحال از آسیبها و تهدیدات مصون نیست، با توجه به نقش تحول ساز اربعین حسینی و ماهیت و روند تحولات منطقه مطالعه و واکاوی این چهارعنصر ضروری است.
حجتالاسلام میهنپرست، گفت: اربعین حسینی بهعنوان نماد قدرت شیعه با ابعاد و گستره منطقهای و جهانی است، وحدتبخش جوامع مسلمین و تقویت روح همدلی و اخوت اسلامی بهویژه بین مردم عراق و ایران است و دارای توان بسیج گری، قدرت نرم و افزایش تأثیرات دیپلماسی عمومی است.
وی، بابیان اینکه اربعین حسینی، سازوکاری در ترویج اسلام ناب و آموزههای والای فرهنگ عاشوراست، عنوان کرد: این راهپیمای، بستر نشر مفاهیم انقلابی و فطری بشری، یعنی ظلمستیزی، آزادیخواهی، عزت طلبی است و خنثیکننده طرحهای استکباری صهیونیستی درباره اسلام هراسی، شیعه هراسی و ایران هراسی است.
امامجمعه شهر چوار، یادآور شد: راهپیمایی اربعین حسینی، موجب سرخوردگی و تضعیف روحیه در اردوگاه دشمنان اسلام و تکفیریهاست، بستری برای عینیت یافتن فرهنگ عاشورایی، عزت، کرامت، ایثار و شهادتطلبی در مقابله با دشمنان اسلامی و تفکرات تکفیری و درنهایت عرصهای برای ایجاد آمادگی برای ظهور امام عصر (عج) است.
وی، با اشاره به جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا با رهبر انقلاب اسلامی، اظهار کرد: در این نشست اخذ تصمیمهای جدی و عملیاتی برای مشکلات معیشتی مردم خصوصاً اقشار مستضعف، حل مشکل نظام بانکی و نقدینگی، مسئله اشتغال، تورم و بودجه دولت از مهمترین مسائل مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است.
امامجمعه شهر چوار، تصریح کرد: مسئولان و بهویژه تیم اقتصادی دولت، اصلیترین مخاطب این راهبرد هستند که باید با برنامهریزی و اقدام جهادی علاوه بر تهدید زدایی از طراحیهای دشمن، ضعفهای ساختاری اقتصاد را برطرف کرده و این مسیر، زندگیبخش مستضعف جامعه را بهبود بخشد.
حجتالاسلام میهنپرست، به دیدار نخبگان با رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره و خاطرنشان کرد: در این دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی، مهمترین وظیفه نخبگان کشور را تلاش علمی زیر پرچم عدالتخواهی، انحصارشکنی، ستمستیزی و حساسیت و رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم عنوان کرد.
نظر شما