به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، طاهره حمیدی صبح امروز (۲۵ مهر) در آیین افتتاحیه مرحله استانی بیست و یکمین جشنواره بین المللی قصه گویی اظهار کرد: قصه واسطهای تربیتی، کاربردی و موثر در جامعه است که به شیوهای غیرمستقیم در خصوصیات اخلاقی و رفتاری مخاطبان تغییراتی ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه قصهگویی یکی از راههای انتقال فرهنگ است، گفت: از این طریق میتوانیم هویت ملی و فرهنگی ایرانی اسلامی را به نسل آینده منتقل کرده و آن را در جامعه نهادینه کنیم.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی با اشاره به تاثیر برگزاری این جشنواره در احیای فرهنگ و سنت قصه گویی، تاکید کرد: همچنین برگزاری این مسابقات به رشد و توسعه شاخصهای فرهنگی در جامعه و به ویژه خانواده ها کمک می کند.
حمیدی بیان کرد: در دنیای امروز که عصر ارتباطات است و فضای مجازی نقش مؤثری در پُرکردن اوقات فراغت خانواده ها دارد، قصه و قصه گویی به دلیل ماهیت خود نقش تربیتی موثری در تعمیق باورهای اخلاقی و اجتماعی و انتقال مفاهیمی از جمله مهربانی، شجاعت، امیدواری، حقطلبی، صلح و دوستی و... در خانواده دارد.
به گفته وی قصه ابزار تربیتی ارزشمندی برای کودکان است به شرط آنکه والدین به خوبی از آن استفاده کنند.
گفتنی است رقابت قصهگویان مرحله استانی بیست و یکمین جشنواره بین المللی قصه گویی در استان خراسان جنوبی از صبح پنج شنبه 25 مهرماه آغاز شده و به مدت 2 روز ادامه خواهد داشت تا برگزیدگان برای حضور در مرحله منطقه ای این جشنواره انتخاب شوند.
نظر شما