به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «سید هادی حسینی»، امروز (سه شنبه 24 مهر) در دیدار با پرسنل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با بیان اینکه دغدغه ما باید حوزه فرهنگ باشد، گفت: کار فرهنگی باید در اولویت قرار گیرد و اگر دستگاه فرهنگی زنده بماند می توانیم در سایر حوزه ها موفق عمل کنیم.
معاون حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، یکی از اشکالات در حوزه فرهنگ را نداشتن خروجی و ساختار مناسب دانست و افزود: ما در نمایش خروجی ها ضعیف هستیم که در این راستا باید هنرمندان و تولیدکنندگان حوزه فرهنگ اعم از نویسندگان، شاعران، فیلم سازان و ... را معرفی کرده و به آنها توجه بیشتری کنیم.
وی با اشاره به اینکه باید از شرکت هایی که توانایی مالی بالایی دارند بخواهیم با گرفتن مجوز در حوزه فرهنگ ورود کنند و در ساخت مجموعه های فرهنگی با ما همکاری داشته باشند، اضافه کرد: باید از کسانی که دغدغه کار فرهنگی کمک بخواهیم و از آنها حمایت کنیم.
حسینی، با بیان اینکه در حوزه پژوهشی اولویت های فرهنگی را معرفی نکردیم و کار آمایشی مناسبی انجام نشده است، تصریح کرد: هنوز کار مطالعاتی جامعی انجام نشده که بدانیم چه شهرهایی در چه حوزه های فرهنگی فعال و کدام شهرها در چه بخش هایی با کمبود مواجه هستند و اگر هم هست اطلاعات به صورت شفاهی است.
وی با اشاره به اینکه هیچ الگویی نداریم برای اینکه ببینیم چه چیزی را در کجا بسازیم، اظهار کرد: در حوزه قرآنی همه می خواهند قرآن چاپ کنند ولی کسی نمی داند سرانه قرآن و نیاز ما در این بخش چقدر است و همچنین در حوزه فرهنگ و مفاهیم کار شاخص و مناسبی انجام نشده است.
معاون حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با بیان اینکه این موارد در حوزه کتاب، موسیقی فاخر و ... هم همین است، خاطر نشان کرد: حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی 100 حوزه فعالیت دارد که کمتر آنها معرفی شدند.
وی با تاکید بر اینکه به قانون کپی رایت اشاره کرد و اذعان داشت: این قانون حدود چهار سالی در کمیسیون حقوقی مانده بود که دوباره اصلاحاتی روی آن انجام و مواردی به آن اضافه شد که امیدواریم برای تصویب تا پایان سال به صحن مجلس بیاید.
نظر شما