بچه های مسجد تا ۹۰درصد از آسیب های اجتماعی مصون هستند

حجت الاسلام سیداحمد موسوی ویژگی مهم کانون های مساجد را دوری از بازی های سیاسی دانست و گفت: جذب، تثبیت و تربیت بچه ها هدف کانون هاست تا شاهد کاهش آسیب های اجتماعی باشیم.

«حجت الاسلام سیداحمد موسوی» در پاسخ به این پرسش که کانون های مساجد چگونه می توانند از ابزارهای فرهنگی و هنری برای جذب حداکثری جوانان به مساجد استفاده کنند به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد همانطور که از اسمش پیداست، هدفش انجام برنامه های فرهنگی هنری با شیوه های روز است. زمانی اقتضا می کرد یک گروه سرود عادی از مسجد بیرون آید. در حال حاضر اقتضا این است که گروه سرود با تئاتر آمیخته باشد تا جذابیت برای بیننده و شنونده بیشتر شود. به هر حال کلیت این است که با برنامه های فرهنگی  و هنری، جذب حداکثری به مسجد که مرکز کار فرهنگی یک محله است را داشته باشیم.

 

معاون فرهنگی کانونهای مساجد قم با بیان اینکه مسجد می تواند تنها مأمن و پناهگاه یک محله باشد، عنوان کرد: خانواده ها با خیال راحت بچه های خود را به مسجد می فرستند و خیالشان کاملا آسوده است که آنها در کنار برنامه های مختلف رشد معنوی هم خواهند داشت.

 

وی تصریح کرد: ما در استان قم پنج کانون فرهنگی در زندان های قم برای بچه های اصلاح تربیت داریم. آماری که به ما دادند این است که 90 درصد زندانیان ما افرادی هستند که حتی پایشان را به مسجد نگذاشتند. می توانم به خانواده ها بگویم اگر بچه خود را بچه مسجدی کنند 90 درصد از آسیب های اجتماعی ایمن است، آن 10 درصد هم می تواند مسایلی مانند قرض و معامله باشد که بچه ها باید یاد بگیرند.

 

حجت الاسلام موسوی اظهار داشت: خانواده هایی که بچه هایشان را به مسجد سوق می دهند در واقع دارند فرزندانشان را از آسیب های اجتماعی مصون می دارند. اگر بچه آنها دکتر شود، دکتری باتقوا و انسان دوست می شود. اگر فرزندانشان روحانی شود یک روحانی مردم دار می شود. ابزار کانون های مساجد، فرهنگ و هنر است و متد و روش باید به روز باشد.

 

وی با اشاره به اینکه مسایل دینی و شرعی باید در مسجد رعایت شود، بیان کرد: به عنوان مثال داخل مسجد جای موسیقی نیست اما بچه ها در بیرون مسجد در فضای غیر شبستان مسجد می توانند تمرین موسیقی مجاز داشته باشند و آن موسیقی را در فضای دیگری اجرا کنند و از طریق این هنر به مسجد جذب شوند. این مساله مانعی ندارد.هدف این است که بچه ها در این مرکز تربیت شوند و رشد کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: تمام تلاشمان اول باید جذب، سپس تثبیت بچه ها و بعد رشد آنها با برنامه های فرهنگی هنری باشد. کانون های فرهنگی هنری مساجد افتخارش این است که بدون بازی های سیاسی و جناح بازی بدون تاثیرپذیری از حرف کسی فقط تحت نظارت امام جماعت مسجد که ایشان نیز تحت نظر و هماهنگ با هیئت امنای مسجد هستند، کار می کنند. کانون های مساجد کاری به جناح های سیاسی ندارند و با همه سلایق کار می کنند. جذب حداکثری که فرمایش مقام معظم رهبری است فقط در کانون می تواند شکل گیرد چون در کانون حرف سیاسی و وجهه جناحی وجود ندارد و این افتخار کانون های فرهنگی هنری مساجد است و امیدوارم با همین رویکرد پیش روند، انشاءالله کانون های فرهنگی هنری مساجد بتوانند جذب حداکثری داشته باشند و پناهگاه بچه های ما در محله ها تبدیل شوند.

 

 

کد خبر 733393

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha