حسین قاسم پورمقدم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان درباره ی مغفول ماندن حافظ و شاهنامه در میان دانش آموزان گفت: بخشی از این موضوع به علاقه معلمان باز می گردد.
مدیرگروه زبان و ادبیات فارسی دفتر تالیف وزارت آموزش و پرورش افزود: باید خود معلم علاقمند به خوانش متون ادبی باشد. بخشی دیگر هم به صدا و لحن خوانش معلم باز می گردد. همچنین در برخی از مواقع معلم زمان در اختیار ندارد که بتواند بهتر بپردازد.
وی تصریح مرد: تا جایی که ممکن است در کتاب های ادبیات برای این موضوعات از پایه اول دبستان تا پایه دوازدهم فضا گذاشته است.
قاسم پور مقدم اضافه کرد: در پایان هر فصل نیز شعری را با عنوان «باهم بخوانیم و حفظ کنیم» گذاشته شده است که در کل تعداد 40 تا 50 شعر را دانش آموزان حفظ می شوند.
وی افزود: به جز این هم، در قالب درس های کتاب های ادبیات هم در ادبیات حماسی داستان های شاهنامه را بسیار آورده ایم.
مدیرگروه زبان و ادبیات فارسی دفتر تالیف وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در کتاب نگارش صفحه ای به نام مثل نویسی وجود دارد. یعنی به بهانه ی مهارت انشاء نویسی ضرب المثلی از ادبیات کشور آورده ایم که به ظاهر دانش آموزان باید ضرب المثل را توصیف کنند. در صورتی که هدف ما یادگیری ضرب المثل است.
وی یاد آورشد: همچنین یک صفحه برای حکایت نویسی داریم، حکایت های کوتاه ادبی و شعرگردانی نیز آورده شده است که دارای مضامین اخلاقی برای دانش آموزان است.
نظر شما