اربعین تجلیگاه حدیث ثقلین و جدا نشدن قرآن و عترت از یکدیگر است

مسئول کارگروه بانوان کمیته فرهنگی-آموزشی ستاد مرکزی اربعین گفت: عاشورا و اربعین به حدیث ثقلین توجه دارد. اربعین تجلیگاه آیات تطهیر، مباهله، مودت، اطعام در قرآن کریم و حدیث ثقلین است.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، لاله افتخاری مسئول کارگروه بانوان کمیته فرهنگی-آموزشی ستاد مرکزی اربعین (شامگاه سه‌شنبه 17 مهر) در نشست هم اندیشی اربعین تجلی‌گاه اندیشه‌های قرآن که در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، گفت: طی جلسات گذشته معاونت قرآن مسوولیت فعالیت‌های قرآنی راهپیمایی اربعین را بر عهده گرفته است که از آنان تشکر و سپاس داریم.

وی با استناد به این حدیث پیامبر گرامی اسلام(ص) که قرآن و عترت تا روز قیامت از یکدیگر جدا نخواهند شد، عنوان کرد: عاشورا و اربعین به حدیث ثقلین توجه دارد. اربعین تجلیگاه آیات تطهیر، مباهله، مودت، اطعام در قرآن کریم و حدیث ثقلین است.

افتخاری با بیان اینکه در بررسی اربعین از شهادت امام حسین(ع)، آغاز اسارت تا اتمام آن؛ بشریت را به بلوغ می‌رسد، اظهار داشت: مبنای قرآنی عاشورا در تقابل حق و باطل است که در آیه‌الکرسی آن را می‌خوانیم و عرصه بازشناسی کافران از اهل ایمان است که امروز با اربعین به جهانیان معرفی می‌شود.

مسئول کارگروه بانوان کمیته فرهنگی-آموزشی ستاد مرکزی اربعین با بیان اینکه در سیره پیامبر(ص) همواره تبلیغ قبل از تیغ است، ابراز کرد: امام حسین(ع) هدف قیام خود را در جهت احیای سیره جدشان معرفی کردند که مبنای قرآنی دارد.

وی با بیان اینکه اربعین توجه به «فزت و رب الکعبه» امیرمومنان امام علی(ع) است، گفت: عاشورا و اربعین رمزهای اصحاب رقیم را تبین کرد و در واقع اربعین درس امام شناسی و ولی‌شناسی را به همه عالم می‌دهد.

کد خبر 733088

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha