برنامه های اجرایی به کانون های توانمند مساجد واگذار می شود

مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان سمنان، گفت: واگذاری برنامه های اجرایی به کانون های توانمند و کادرسازی تقویت نیروهای مستعد در کانون ها در برنامه های این دبیرخانه قرار دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت الاسلام محمدرضا حدادیان در نشستی با مدیران کانون مساجد بیارجمند به شکل‌گیری کانون‌های مساجد که از سال 1371 اشاره کرد و گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف به ارائه طرح برای مقابله با تهاجم فرهنگی و احیای نقش مساجد در این راستا شد و مراکزی برای ساماندهی مساجد طراحی شد که امروز در جوار مساجد فعال هستند.

 

حدادیان با بیان اینکه یکی از سیاست های ستاد مذکور توجه به اصل کارآمدسازی است، تصریح کرد: در این مهم به مولفه های هدفمندی، جهت مندی، واقع نگری و داشتن تفکر مسجدی توجه می شود.

 

وی  با اشاره به اینکه کانون های فرهنگی و هنری در برنامه ریزی ها توجه ویژه به نیاز نسل جدید دارند، یادآور شد: یکی از اهداف مهم تشکیل کانون های یاد شده جذب جوانان به مسجد با شیوه های جدید و بر اساس توجه به ذائقه جوانان است.

 

حدادیان با بیان اینکه شرایط فرهنگی حاکم بر جامعه ایجاب می کند تا مساجد به عنوان کانون تربیت دینی و فرهنگی مورد توجه و استفاده مطلوب قرار گیرد اظهار داشت: در این راستا لازم است محتویات مساجد به روز شود و فلسفه تعلیم و تربیت با عزم ملی و مدیریت جهادی دنبال شود. حدادیان گفت: رسالت مهم کانونهای مساجد کادر سازی و نیروسازی ذیل گفتمان انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری است.

 

به گفته وی، کانون ها در زمینه های مختلف آموزش، پژوهش، حجاب و عفاف، نماز، ولایت، قرآن، مهدویت، سلامت، کتابخانه و آی تی و ... فعالیت دارند.

 

حدادیان هدف از تشکیل کانون های مساجد را تأمین نیازهای معنوی جامعه و تغذیه کننده جوانان و نوجوانان برشمرد و گفت:در کانون های مساجد سعی می شود اقشار مختلف مردم از جمله کودکان، نوجوانان، جوانان و ... را جذب کنیم.

 

مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان سمنان، تشویق، ترغیب، شناسایی جوانان و نوجوانان، حمایت وی‍ژه از فعالان قرآنی، برگزاری آیین های مختلف در مناسبت های ملی و مذهبی و همچنین واگذاری تجهیزات برای استفاده اعضا این کانون ها را از اهداف راه اندازی این مراکز در استان عنوان کرد.

 

حدادیان با بیان اینکه پرداخت سرانه کانون‌های مساجد منوط به ثبت نام در سامانه سجا است متذکر شد: بر اساس بخشنامه ابلاغی از سال جاری پرداخت سرانه مساجد، حمایت از کانون ها، صدور کارت عضویت از طریق پورتال جامع اطلاعات کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، سجا انجام شده و منحصر به کانون‌هایی است که در سامانه ثبت نام کرده و گزارشات و برنامه‌های کانون خود را در این سامانه بارگذاری می‌کنند.

 

وی اظهار کرد: سامانه سجا، سامانه جامع آمار و اطلاعات مساجد با هدف ساماندهی کانون‌های مساجد راه اندازی شده است.

 

حدادیان بابیان اینکه ۹۳ کانون فرهنگی در روستاهای استان سمنان فعالیت می کنند، یاداور شد: به منظور فقرزدایی تلاش شد تا برنامه‌های فرهنگی در مناطق کم برخوردار استان نیز اجرا و از تمرکز بر مراکز شهرها جلوگیری شود که طرح‌های مختلفی از جمله خانواده و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مبارزه با مواد مخدر، آموزش والدین و سبک زندگی اسلامی، پیوند مدرسه، مسجد، خانواده در این کانون‌ها دنبال می‌شود.

 

به گفته وی رویکرد تولی گری در دبیرخانه استان سمنان و واگذاری برنامه های اجرایی به کانون های توانمند و کادرسازی تقویت نیروهای مستعد در کانون ها و آموزش های لازم برای تربیت نیروهای متخصص و متعهد در دستور کار قرار گرفته است.

 

کد خبر 733004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha