به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام محمود علیخانی، سرپرست ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران در دیدار با حجت الاسلام علی غفاری، مدیرحوزه علمیه خواهران دیارعلویان به فعالیت یکهزار و 132 کانون فرهنگی و هنری در بیش از چهارهزار مسجداستان اشاره کرد و گفت: فعالیت کانون های مساجد بدور از موازی کاری فرهنگی است.
وی با بیان اینکه کانون های مساجد از سال 71 با توجه به منویات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) جهت مقابله با تهاجم فرهنگی، تشکیل شده اند، یادآورشد: دبیری این کانون های برعهده اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان ها است.
سرپرست ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران جذب قشر خاکستری به مسجد را وظیفه اصلی کانونها دانست و خاطرنشان کرد: خانواده محوری در دستور کار این کان های فرهنگی هنری قرار دارد.
حجت الاسلام علیخانی گفت: بحث کاهش آسیب های اجتماعی یکی از مسئولیت هایی که از سوی ستادعالی مساجد کشور به استان مازندران واگذار شده و به صورت پایلوت با همکاری مرکز مشاوره رشد پویا ساری در کانون های این استان و استان های گیلان، گلستان و سمنان اجرایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه کانون فرهنگی و هنری مساجد، برنامه های فرهنگی متعددی دارند که نقطه امتیاز این مراکز، بحث هنری بودن است، ابراز کرد: به واسطه این کانون هنر درست زندگی کردن، تربیت فرزند و... با بکار گیری از ابزار هنربه مردم ارائه می شود.
حجت الاسلام علیخانی گفت: چنانچه طلبه ای در مسجدی است و هیئت امنا اجازه کارفرهنگی نمی دهند با هماهنگی حوزه علمیه خواهران استان جهت فعالیت طلبه های خواهر در مسجد، هرگونه همکاری از سوی دبیرخانه مساجد استان صورت خواهد گرفت.
وی اظهار کرد: مشترکات فعالیت حوزه علمیه خواهران استان و کانون های فرهنگی هنری مساجد جهت اجرای برنامه های مرتبط با خواهران در مساجد شناسایی شود و تفاهم نامه ای برای اجرای مشترک فعالیت ها تنظیم شود.
حجت الاسلام علیخانی خواستار حضور خواهران طلبه در جلسات خانگی بانوان شد چراکه برخی افراد بدون مطالعه و دانش کافی با حضور در این جلسات آسیب هایی را برای خانواده ها همراه می آورند.
وی از اعلام آمادگی کانون های مساجد استان جهت جذب طلبه های خواهر بعنوان مدیرمسئول کانون فرهنگی هنری و یا رابط خواهر این کانون ها خبر داد و افزود: همچنین خواهران طلبه ای که حداقل های حضور در جلسات مشاوره خانواده را دارند می توانند با گذراندن دوره های آموزشی روانشناسی که به واسطه اجرای طرح کاهش آسیب های اجتماعی به صورت پایلوت با همکاری مرکز مشاوره رشد پویا ساری در کانون های این استان دربرگزاری است، کمک کار خوبی برای قشر بانوان درمساجد باشند.
حجت الاسلام علیخانی تاکید کرد: مجالس بانوان در مساجد و خانه های مردم نباید بدست افراد غیر کارشناس اداره شود.
نظر شما