به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، ابراهیم قاسمی، معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان امروز چهارشنبه 18 مهر در نشست صمیمی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با مدیران موسسات فرهنگی قرآن و عترت استان زنجان گفت: آموزش قرآن یکی از ارکان زیربنایی توسعه فرهنگ قرآنی است.
وی بر ضرورت آموزش قرآن در تمام بخشها بالاخص در حوزه عترت گفت: آزمون سراسری قرآن و عترت که به همت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان زنجان برگزار شد، در تلاش بود تا زمینه هم افزایی دستگاههای اجرایی در حوزه قرآن و عترت را ایجاد کند.
قاسمی با بیان اینکه اوقاف و امور خیریه یکی از دستگاه های وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، گفت: از اینرو سال گذشته این آزمون با همکاری ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و اوقاف و امور خیریه در استانها برگزار شد.
معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان تصریح کرد: یکی دیگر از اهداف برگزاری این آزمون ها را تقویت وحدت و انسجام برنامهها و فعالیت سازمانها و نهادها و ایجاد انگیزه در میان عموم جامعه بویژه نوجوانان و جوانان برای فراگیری معارف قرآن و عترت عنوان کرد و گفت: یکی از نقاط ضعف این آزمون در استان زنجان نداشتن برگزیده در حوزه عترت بود که لازم است موسسات قرآنی در این حوزه بیشتر وارد شوند.
قاسمی با یادآوری اینکه آزمون سراسری قرآن و عترت در چهار موضوع حفظ، ترجمه و مفاهیم، معارف اهل بیت و انس با قرآن در 24 رشته برگزار شد، گفت: این آزمون در حوزه شهرستانهای زنجان، ابهر، خرمدره، خدابنده، زرین رود، خدابنده، طارم و ایجرود همزمان با سراسر کشور برگزار شد که از استان 3 هزار و 642 نفر شرکت کردند و از این تعداد 2 هزار و 637 نفر خواهر و 1005 نفر برادر بودند.
معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با یادآوری اینکه 72 درصد از شرکت کنندگان در این آزمون را خواهران تشکیل میدادند، افزود: تعداد شرکت کنندگان در زنجان 46 درصد، ابهر 13 درصد، خرمدره 4 درصد، خدابنده 26 درصد و ایجرود 3 درصد بود.
به گفته قاسمی، امسال هم آزمون قرآن و عترت به صورت همزمان با سراسر کشور در استان زنجان برگزار میشود که جلسات هماهنگی در راستای کاهش نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت آزمون تشکیل خواهد شد.
در ادامه این جلسه حاضران بر احیای جایگاه قرآنی و فعالان قرآنی، آسیب شناسی در خصوص عدم وجود انگیزه در بین قرآن آموزان برای شرکت در آزمونهای قرآن و عترت و حمایت مسوولان از فعالیتهای قرآنی موسسات تاکید کردند.
نظر شما