جوانان پیش از ازدواج ریسک فاکتورهای نرم افزاری و سخت افزاری را جدی بگیرند

معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان آذربایجان غربی گفت: جوانان پیش از ازدواج ریسک فاکتورهای نرم افزاری و سخت افزاری را بررسی کنند تا در آینده دچار مشکل نشوند.

اسدالله  مالکی، معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ارومیه با بیان اینکه برنامه های متعددی در طول هفته ناجا در سطح استان آذربایجان غربی برگزار می شود، اظهار کرد: ملاقات فرماندهان و مسئولین با مردم شریف استان آذربایجان غربی، بازدید دانش آموزان و دانشجویان استان از مراکز پلیس ۱۱۰ و کلانتری های تابعه با هدف اینکه آنها کلانتری ها و پاسگاه ها را منزل امن خودشان تلقی کنند اجرا می شود.

 

وی همچنین همایش تجلیل از همیاران و فرهنگ یاران پلیس، حضور کارشناسان در مدارس، صدا و سیما و ارایه هشدارها و خدمات گسترده به مردم استان را از جمله برنامه ها در خور توجه در طول هفته نیروی انتظامی بیان کرد و افزود: در طول یک سال نزدیک به یک میلیون تماس با مرکز فوریت های پلیس ۱۱۰ گرفته شده است که همگی نشانگر اعتماد خوب و همکاری مردم با پلیس است که باید قدردان این اعتماد مردم باشیم.

 

سرهنگ مالکی با اشاره به اینکه همدلی، همراهی و مشارکت مردم عامل اصلی و مهم موفقیت های پلیس در ماموریت های محوله بوده است، تصریح کرد: ثبات و پايداری امنيت از طریق نهادينه کردن همبستگی و تعاون، آگاهی و اعتماد در  يک جامعه و احساس مشارکت و مسئوليت عمومی در قبال امنيت اجتماعی مردم حاصل می شود.

 

معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: مرکز مشاوره آرامش استان آذربایجان غربی در سال ۱۳۸۰ با هدف نگرش جامعه محوری پلیس و لزوم افزایش ارتباط صمیمانه و همدلی پلیس و مردم برای پیشگیری از بروز جرائم و ناهنجاری‌های اجتماعی راه اندازی شده است.

 

 این مقام مسوول بیان کرد‌: همچنین هدف اصلی این مرکز ایجاد رابطه نزدیك و قابل اعتماد پلیس با مردم، شناسایی ریشه‏ و زمینه رفتارهای ناهنجار و بزهكاری، تلاش در جهت از بین بردن ریشه‏ های مشكلات اجتماعی و پیشگیری از وقوع مشکلات، آگاه سازی جامعه به منظور افزایش توانایی های مقابله‏ ای و ایجاد فرهنگ مشاوره در بحران های زندگی فرد است.

 

سرهنگ مالکی اذعان کرد: در طول یک سال به تعداد بیش از ۲۴ هزار نفر خدمات مشاوره حقوقی و روانشناختی که بصورت دو شیفته  از طریق مرکز مشاوره آرامش انتظامی استان آذربایجان غربی ارائه خدمات شده است که یکی از توفیقات مهم و ویژه  پلیس در ارائه خدمات به مردم شریف این استان است.

 

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه ۸۲ درصد از پرونده های ارجاع شده به مراکز مشاوره پلیس منجر به صلح شده است افزود: نتایج مثبت بر اساس فرهنگ بومی استان و بررسی های روانشناسان و پژوهشگران در خصوص مشاوره پیش از ازدواج و فاکتورهای دیگر حاصل شده است که بکارگیری آن می تواند در کاهش اختلافات خانوادگی و طلاق موثر و مفید شود.

 

سرهنگ مالکی در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه جوانان پیش از ازدواج ریسک فاکتورهای نرم افزاری و سخت افزاری را بررسی نموده و به مشاور مراجعه کنند، گفت: از جمله این ریسک فاکتورها سن، تحصیلات، درآمد، اختلاف طبقاتی، شغل، تیپ و قیافه، بیماری های خاص، اعتیاد، عدم رضایت خانواده، تفاوت فرهنگی، تفاوت در مذهب و دین است.

 

 وی ادامه داد: ریزفاکتورهای نرم افزاری هم شامل  قدرت در خانواده، وابستگی فرزند به خانواده، طلاق عاطفی، وابستگی مفرط و بیش از حد، انگیزه فرد برای ازدواج، عدم تفاهم در آداب و رسوم، عدم تناسب ویژگی های شخصیتی و چند فاکتور دیگر می باشد که به این فاکتورها باید قبل از ازدواج جوانان توجه ویژه ای کنند تا در آینده دچار مشکل نشوند.

کد خبر 732911

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha