متصدیان فرهنگ نگران خوشنویسی باشند

محمد حسین ساکت با بیان اینکه هنر خوشنویسی مورد غفلت واقع شده است، گفت: از متصدیان امر فرهنگ می خواهیم نگران هنر خوشنویسی باشند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست هفته خوشنویسی با حضور غلامحسین امیرخانی رییس انجمن خوشنویسان، علی شیرازی، علی اشرف صندوق آبادی، یدالله کابلی،  اعضای شورای ارزشیابی هنری انجمن خوشنویسان ایران، عارف براتی، مدیر انجمن خوشنویسان و دکتر محمدحسین ساکت، نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در انجمن و حیدر موسوی، عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران پیش از ظهر امروز سه شنبه 17 مهر در خانه هنرمندان ایران برگزار شد.

 

در این نشست محمدحسین ساکت، نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در انجمن خوشنویسان ایران گفت:  فلسفه هنر می گوید بزرگترین وظیفه هنر پدیداری یک جامعه بدون خشونت است؛ یعنی اگر هنر بتواند در روزگار کنونی که پرخاشگری و بازگشت به جاهلیت در بیشترین ارکان جامعه فردی و بین المللی رخ نموده است بتواند این شاهکار را به کرسی بنشاند و هنر از بین برنده و کاهش دهنده تندی و افراطی باشد رسالت هنر محقق شده است و در این رسالت اگر بگوییم با بزرگداشت همه هنرها هیچ هنری مثل خوشنویسی در جامعه ایرانی نقش سازی کند سخنی به گزاف نگفته ایم.

 

وی افزود: در یورش مغولان این هنر معنوی بود که افرادی را از این قوم وحشی به افرادی هنرمند تبدیل کرد. در تاریخ بشر این به جز در تئاتر در روم باستان نمونه ای ندارد، انحصار این در عرصه خوشنویسی باعث می شود که از متصدیان فرهنگ بخواهیم بیشتر نگران این هنر باشند.این هنر مورد غفلت واقع شده است، خوشنویسی یک هنر اصیل و بی بدیل ایرانی است حتی در شیوه های خط ثلث و نسخ که عرب ها و ترک ها افتخار می کنند در این هنر پیشرفت کرده اند باز آبشخور آن در ایران است.

 

نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در انجمن خوشنویسان ایران  اظهار کرد: ما باید این چشم را داشته باشیم که وزیر ارشاد و متولیان امر فرهنگ که مروج خوشنویسی هستند به این صنف(انجمن خوشنویسان ایران) به عنوان دیرین ترین تشکل نگاه بهتری داشته باشند.

کد خبر 732774

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha