به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، سردار «تقی مهری»، در حاشیه مراسم رونمایی از طرح ارتقای سلامت رانندگان در جمع خبرنگاران گفت: این طرح، اقدام مشترک خوبی بین نیروی انتظامی و وزارت بهداشت و درمان است که امیدواریم اجرای آن به کنترل رفتار پرخطر رانندگان کمک کند.
رییس پلیس راهور ناجا بیان کرد: ماموران پلیس راهور بر اساس قوانین و مقررات افرادی را که از مواد روانگردان یا الکل استفاده کرده باشند، وسیله نقلیه آنها را متوقف و گواهینامه شان را ضبط کرده و ضمن معرفی راننده خاطی به مراجع قضایی ،طبق قانون با وی برخورد می شود لذا این اقدام نقش بسیار مهمی در پیشگیری از وقوع حوادث رانندگی دارد.
وی با بیان اینکه براساس قانون راهنمایی و رانندگی، رانندگانی که مرتکب تخلفات پرخطر شوند، از رانندگی محروم میشوند، اظهارکرد: یکی از عوامل رانندگی پرخطر استفاده از مواد مخدر و الکل است که در همین راستا نیز از کیتهای جدید تشخیص مصرف مواد مخدر در میان رانندگان استفاده میکنیم.
سردار مهری با اشاره به حمل حیوانات (گربه سانان) در خودرو تصریح کرد: حمل حیوانات باید برابر قانون و مقررات در وسایل نقلیه غیر سواری انجام شود. در صورتی که فرد بدون توجه به مقررات اقدام به جابجایی این حیوانات در خودرو کند با برخوردهای قانونی مواجه خواهد شد.
رییس پلیس راهور ناجا با اشاره به افزایش نرخ جرایم رانندگی اظهار کرد: اصلاح قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و افزایش نرخ جرایم رانندگی، فرایندی است که در قانون پیش بینی شده و هر سه سال یک بار باید با تایید وزرای کشور، دادگستری، پلیس راهنمایی و رانندگی و پلیس راهور صورت بگیرد تا در هیئت وزیران به تصویب برسد.
وی با بیان اینکه در ماههای تیر و مرداد امسال شاهد کاهش حوادث رانندگی در کشور اظهار کرد: آمارهای ما نشان میدهد که ۷۵ درصد جانباختگان حوادث رانندگی در جادهها جان خود را از دست دادهاند که ۵۷ درصد از جانباختگان نیز مربوط به سواریها بوده و ۳۰ درصد نیز مربوط به موتورسیکلت سواران است.
سردار مهری با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۳۰ میلیون گواهینامه رانندگی در کشور صادر شده است، تصریح کرد: همچنین ۲۲ میلیون دستگاه خودرو و ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار موتورسیکلت در سطح کشور در حال تردد است.
نظر شما