به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تربت حیدریه، علی رستمی فرماندار تربت حیدریه در جلسه هم اندیشی بانوان فعال حوزه اجتماعی وفرهنگی تربت حیدریه با اشاره به اینکه بانوان اثرگذاری بسیار زیادی در مسائل گوناگون جامعه دارند و انتظار می رود این قشر در توسعه شهرستان بیشتر فعال شوند، گفت:این کارگروه باید به دنبال راهکار مناسب جهت شناسایی بانوان فعال شهرستان در عرصه های اجتماعی، اقتصادی و سمن ها (سازمان های مردم نهاد) باشد که حضورشان می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات باشد.
وی همچنین تصریح کرد: زمنیه وظرفیت های قانونی وجود دارد وپارلمان زنان باید ادامه داشته باشد وبنا داریم ستاد فرمانداری مرکز تولید ، آرامش باشد واز قابلیت های بانوان استفاده کند وبرای نهادینه کردن بعضی چیزها باید تکرار شود وتکرار خیلی خوب است چون اثر گذاری بیشتری دارد.
رستمی گفت:بانوان توانمند هستند ودر حوزه مدیریت باید از بانوان استفاده شود ونیازمند تحرک جدی تر در حوزه بانوان شهرستان هستیم.
فرماندار تربت حیدریه درخصوص نقش سازمان های مردم نهاد گفت:هرتشکل تا زمانی که بدون برنامه و هدف گزینی شکل بگیرد یقینا محکوم به شکست خواهد بود،لذا سمن ها می بایست تلاش کنند به عنوان بازوان دوایر دولتی بدون کمترین وابستگی به دولت در مسیر رفع موانع و معضلات بویژه حوزه اشتغال و آسیب های اجتماعی گام بردارند و مسئولین در هر دستگاهی موظفند با بالابردن روحیه نقد پذیری و ترویج فرهنگ خود انتقادی کمک کنند.
وی افزود: حوزه نخبگان تربت حیدریه بیشتر از شهرهای دیگر است وحوزه بانوان تربت حیدریه می تواند ۳ برابر فعال شود وما درحال حاضر دوساختار رسمی مجمع مشورتی بانوان وکمیسیون کارگروه بانوان وخانواده است که می تواند در خدمت بانوان باشد.
فرماندارتربت حیدریه ضمن اشاره به نقش های دیگر زن از جمله مادری عنوان کرد: نقش مدیریت اقتصادی ومدیریت مصرف وتاثیر زنان در حمایت از کار وتربیت نیروهای خلاق ونوآور را نقشی ذاتی خواند. رستمی گفت:زنان شایسته و توانمند فراوانی در سطح شهرستان داریم اما بعضا نتوانستهاند توانایی های خود را در عرصه های اجتماعی نشان دهند و مطالبه گر باشند.
وی با اشاره به شکل گیری پارلمان مشورتی زنان در شهرستان گفت:این مجمع با هدف انجام انسجام بخشی به فعالیت های بانوان ایجاد شد تا حداکثر استفاده برای نهادسازی در حوزه زنان محقق شود و فرصتی برای گسترش فعالیت های اجتماعی زنان در شهرستان باشد تا مطالبه گری انها در قالب این نهاد شکل رسمی به خود بگیرد بنابراین انتظار داریم این مجموعه صرفا یک نهادسازی نمادی نباشد و کمیسیونهای اجتماعی و فرهنگی، اقتصادی و اشتغال، آموزش و پژوهش و توانمندسازی، سلامت و جمعیت و حقوقی آن با جدیت فعال باشند و حتما کارگروه ها خروجی داشته باشند.
معاون استاندار خراسان رضوی در بخشی دیگر بیان کرد: به منظور ایجاد فضایی مناسب و موثر برای مشارکت نهادینه بانوان و فراهم آوردن امکانات لازم برای برنامهریزی و ساماندهی ظرفیتها، توانمندیها و افزایش آگاهی آنان ،کانون فرهنگی، اجتماعی بانوان شهرستان، تحت نظارت امور بانوان و خانواده فرمانداری راهاندازی خواهد شد و کلیه حمایت های لازم نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.
فرماندار تربت حیدریه تصریح کرد: زنان نیمی از جمعیت شهرستان را تشکیل می دهند ولی هنوز یک بانک اطلاعاتی از توانمندی های آنها نداریم ،راه اندازی این بانک اطلاعاتی علاوه بر اینکه می تواند در روند شناسایی زنان فعال تاثیرگذار باشد، می تواند در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی ها موثر باشد چه بسا که در آینده افراد توانمند آن در پست های مدیریتی به کار گرفته شوند.
رستمی در پایان تاکید کرد: مصالح شهرستان را بر تمام سلایق سیاسی مقدم خواهم داشت و درب فرمانداری به روی تمام سلایق باز است و باید تمام ظرفیت و سلایق سیاسی را در جهت توسعه شهرستان بهکار گرفته شود.
نظر شما