«دژپسند» در راه میدان امام خمینی/«شریعتمداری» از صنعت به تعاون می رود

فردا روحانی به صورت رسمی «فرهاد دژپسند» را به عنوان وزیر اقتصاد پیشنهادی و «محمد شریعتمداری» را به عنوان وزیر کار به مجلس شورای اسلامی معرفی می کند.

به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، «حسن روحانی»، رئیس جمهوری کشورمان طبق اعلام نمایندگان مجلس شورای اسلامی فردا سه شنبه 17 مهرماه در نامه ای 2 نفر را به عنوان وزرای پیشنهادی برای تصدی دو وزارت خانه اقتصاد و دارایی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بهارستانی ها معرفی می کند.

 

بنابراین گزارش، اسامی این 2 نفر از سوی «بهروز نعمتی»، سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی؛ «فرهاد دژپسند» و «محمد شریعتمداری» اعلام شده و گفته شده که دژپسند گزینه وزارت اقتصاد و دارایی و شریعتمداری گزینه وزارت تعاون، کار و ورفاه اجتماعی است.

 

 

اما فرهاد دژپسند که شاید از جمله سیاستمداران نام آشنا نباشد از دولت هشتم وارد گود مدیریت کلان کشور شد و معاونت برنامه‌ریزی اقتصادی وزارت بازرگانی را بر عهده گرفت و در دولت احمدی نژاد در سال 1385 به سازمان مدیریت و برنامه ریزی رفت و پس از جداسازی این سازمان به دو بخش از سوی رئیس جمهور وقت او از سمت خود استعفا داد.

 

دژپسند در دوران ریاست محمد باقر نوبخت بر سازمان برنامه و بودجه به این نهاد بازگشت و در حال حاضر معاون هماهنگی برنامه و بودجه این سازمان محسوب می شود. او  فارغ‌التحصیل رشته اقتصاد در مقطع دکترا از دانشگاه آزاد اسلامی و استادیار دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی دانشگاه شهید بهشتی است.

 

شریعتمداری گزینه دیگر انتخابی روحانی برای وزارتخانه های بی وزیر است و اعلام شده که او قرار است از سوی رئیس جمهوری به عنوان وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نمایندگان معرفی شود. شریعتمداری هم در اقتصاد و هم در سیاست بسیار نام آشناتر از دژپسند است و در دوره های مختلف به عنوان وزیر بازرگانی یا معاون و مشاور رئیس جمهور فعالیت داشته و از ابتدای دولت دوازدهم نیز به عنوان وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت را همراهی کرده است.

 

اما انتخاب شریعتمداری به عنوان وزیر کار از سویی می تواند برای روحانی مشکلاتی را ایجاد کند. ابتدا اینکه با توجه به برخی از انتقاداتی که نمایندگان مجلس شورای اسلامی به او وارد می کنند کسب رای اعتماد از نمایندگان برایش سخت است و از سوی دیگر هم در صورت انتخاب، وزارت صنعت، معدن و تجارت بی وزیر می ماند.

 

در هر صورت باید منتظر ماند و دید نمایندگان مجلس شورای اسلامی در 10 روز فرصتی که پس از معرفی این افراد دارند تا به بررسی این گزینه ها بپردازند چه تصمیمی را برای 2 وزارت خانه کلیدی دولت می گیرند؟

 

گفتنی است، مجلس دهم شورای اسلامی در روزهای 17 مرداد و 4 شهریور 97 علی ربیعی وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مهدی کرباسیان وزیر سابق اقتصاد و دارایی را استیضاح کردند تا تلاش هایشان به منظور تغییر تیم اقتصادی دولت دوازدهم را به ثمر برسانند./

 

 

کد خبر 732418

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha