گودهای شهر تهران در وضعیت هشدار قرار دارند

عضو هیئت رییسه شورای شهر تهران با بیان اینکه ۳۰ درصد گودهای رها شده متعلق به ارگان‌های دولتی و ۱۵ درصد متعلق به شهرداری تهران است، گفت: گودهای شهر تهران در وضعیت هشدار قرار دارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، زهرا نژادبهرام در نود و دومین جلسه شورای شهر تهران گفت: در خصوص گودهای خطرناک شهر تهران تذکر می دهم و از رییس شورا درخواست می کنم تا به استناد ماده 73 قانون تشکیلات، وظایف و اختیارات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران این تذکر را به شهردار ابلاغ کند و پاسخ آن را نیز پیگیری نماید.

 

عضو هیئت رییسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به 221 گود رها شده در محدوده پایتخت گفت: این تعداد گود رها شده مربوط به 7 مهر 97 است که 84 گود پرخطر، 45 گود میان خطر و 92 گود کم خطر محسوب می شود.

 

نژادبهرام افزود: تشخیص گودهای رها شده از نظر میزان خطر به عواملی نظیر عمق گود مطابق با مبحث هفتم مقررات ملی ساختمان، ایجاد گود با شیب پایدار یا دیوار قائم، تراوش آب در گود و وجود سازه های حساس همجوار گود سنجیده می شود.

 

وی با بیان اینکه 30 درصد گودهای رها شده متعلق به ارگان های دولتی و 15 درصد متعلق به شهرداری تهران است، خاطرنشان کرد: 35 درصد گودهای رها شده در مالکیت شهرداری و نهادهای دولتی از گودهای پرخطر محسوب می شوند.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ضرورت تعیین تکلیف گودهای رها شده پرخطر از سوی مدیریت شهری گفت: گودبرداری عظیم در مجاورت برج میلاد یکی از مهمترین گودهای خطرساز و رها شده است که حدود 7 سال پیش فقط به صرف برگزاری مسابقه بین المللی طرح برتر و بدون طی فرآیند صدور پروانه اجرایی شد و از آن زمان تاکنون به خاطر اختلاف نظرهای کارشناسی بین سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی به طرفیت شهرداری تهران و بنیاد تعاون ناجا بلاتکلیف مانده است.

 

وی یادآور شد: باید طرح جامع برای محدوده 120 هکتاری مجموعه برج میلاد تهیه شود و به مراجع فرادست برای بررسی و تصویب ارایه شود.

کد خبر 732283

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha