شرکت 5 هزار طلبه جدید الورود در همایش طلیعه حضور

معاون فرهنگی تربیتی حوزه های علمیه خواهران گفت: حوزه های علمیه خواهران امسال پذیرای 7 هزار طلبه جدید الورود هستند که 5 هزار نفر از آنها در مرحله اول اردو های طلیعه حضور شرکت می کنند.

حجت الاسلام محمد تقی قندی، معاون فرهنگی تربیتی حوزه های علمیه خواهران در رابطه با برنامه های این معاونت در سال تحصیلی 92-91 حوزه های علمیه خواهران به خبرنگار شبستان گفت: ما امسال شاهد حضور بیش از 7 هزار طلبه جدیدالورود به حوزه های علمیه خواهران هستیم که حوزه و تحصیلات حوزوی را برای ادامه مسیر زندگی خود انتخاب کرده اند.
وی تصریح کرد : امسال با توجه به تعداد زیاد شرکت کنندگان، همایش طلاب جدید الورود حوزه های علمیه خواهران "طلیعه حضور" در دو مرحله برگزار می شود که در مرحله اول آن 5 هزار نفر از خواهران جدیدالورود به حوزه شرکت می کنند.

معاون فرهنگی تربیتی حوزه های علمیه خواهران از افتتاح و راه اندازی سامانه دانش آموختگان این مرکز خبر داد و گفت: سامانه دانش آموختگان حوزه های علمیه خواهران با هدف ساماندهی و سازماندهی فعالیت های مختلف دانش آموختگان حوزه ، اعم از فعالیت های تبلیغی و غیر تبلیغی راه اندازی می شود که در حال حاضر مراحل پایانی اجرای آن در دست اقدام است و به زودی مورد بهره برداری قرار می گیرد.

حجت الاسلام قندی برپایی همایش های استانی را از جمله برنامه های این معاونت در سال جاری برشمرد و گفت: برای پیگیری میزان تحقق و نقد و بررسی بیشتر شعار سال " جهاد اقتصادی" همایش های استانی در سراسر کشور با حضور مدیران و مسئولان شهری و مدیران و مسئولان حوزه های علمیه خواهران برگزار می شود.
وی در ادامه به برپایی اجلاس استانی دبیران انجمن های دانش آموختگان اشاره کرد و افزود: سال گذشته با هدف استفاده از پتانسیل طلاب فارغ التحصیل، انجمن های دانش آموختگان حوزوی تشکیل شد که در راستای فعال کردن هرچه بیشتر این انجمن ها و جهت دهی به برنامه های آنها در سال جاری، دبیران انجمن ها سلسله نشست هایی را برگزار می کنند.
معاون فرهنگی تربیتی حوزه های علمیه خواهران تصریح کرد: برخی از مدارس و مراکز آوزش عالی حوزوی در برخی استان ها، فاقد مشاور ، هستند که تلاش می شود امسال این مسئله حل شود. همچنین با توجه به این که بیش از چند سال از راه اندازی نظام آموزشی سطح 3 (کارشناسی ارشد) در حوزه های علمیه خواهران نگذشته است ، معاونت فرهنگی در این نظام آموزشی فعالیت رسمی نداشته که در این زمینه نیز برای سال جاری برنامه هایی در دست اقدام است.
وی اجرای 20 برنامه قرآنی برای توسعه فعالیت های قرآنی در حوزه های علمیه خواهران را از دیگر برنامه های این معاونت عنوان کرد و یادآور شد: تعدادی از مراکز قرآنی و موسسات فرهنگی که در سال گذشته عملیات و اقدامات اجرایی آنها انجام شده و به ثمر رسیده اند، امسال مورد بهره برداری قرار می گیرند و برای تامین مربی تدبر قرآن در مدارسی که با این مشکل مواجه بودند نیز تدابیری اندیشیده شده است.


 پایان پیام/

کد خبر 73224

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha