ارتباط عمیق و دو جانبه ای بین صنعتگران با گردشگران شکل گرفته است

سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه استان به عنوان پایلوت توسعه صنعت گردشگری تبدیل شود،گفت: ارتباط عمیق و دو جانبه ای بین صنعتگران با گردشگران شکل گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، علیرضا جلال زائی سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در ویژه برنامه تلویزیونی رهنمود شبکه هامون بیان داشت: سیستان و بلوچستان به عنوان یکی از پهناورترین استانهای کشور با جمعیت 51 درصد جمعیت روستایی و داشتن جاذبه های تاریخی، طبیعی و فرهنگی خاص برای جذب گردشگر از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور حائز اهمیت است.

 

وی افزود: ارتباط مستقیم بین جذب گردشگر و صنعتگران وجود دارد که قطع به یقین این می تواند شعار سال را محقق کند.

 

سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ادامه داد: وقتی گردشگر به استان قدم می گذارد اولین اقدامش بازدید از اماکن و جاهایی است که دارای جاذبه و بار گردشگری است.

 

جلال زائی خاطرنشان نمود: صنعتگرانی هستند که در خانواده ها به درستی ایفای نقش می کنند و حاصل دسترنج خودشان را در اختیار گردشگرانی قرار می دهند که به استان سفر می کنند و این یک ارتباط عمیق و دو جانبه ای است که گردشگران در زمان حضور خودشان در استان با صنعتگران برقرار می کنند و کالاهایی ائم از سوزن دوزی، خامه دوزی، پولک دوزی و سفال در اختیار گردشگران قرار می گیرد.

 

وی افزود: با یک برنامه ریزی صحیح، مدون و همه جانبه و هم افزایی با همه دستگاه ها و ارگان ها گردشگری را بسط و توسعه دهیم تا سیستان و بلوچستان به عنوان یکی از استانهای پایلوت توسعه صنعت گردشگری تبدیل شود و نیز در کنار آن صنایع دستی استان به همگان معرفی شود.

 

سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با اشاره به اینکه سال 96 به عنوان سال سفر به سرزمین ناشناخته ها نامگذاری شد، گفت: با شعار سفر به سرزمین ناشناخته ها، ظرفیت استان را بسط و توسعه دادیم؛ خیلی کارها در سال گذشته برای تحقق این شعار انجام شد به عنوان مثال در بوگردی ها و صنایع دستی موفق عمل کردیم که نمونه آن ثبت جهانی سفال کلپورگان بود.

کد خبر 732051

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha