«ورزش» دستاویزی برای روابط اماراتی- صهیونیستی

سفر وزیر فرهنگ و ورزش رژیم صهیونیستی درصدد است که پایان اکتبر برای شرکت مسابقات «غراند سلام» در ابوظبی با یک تیم ورزشی ۱۱ نفره به امارات سفر کند و این سفر بهانه ای برای بررسی مختصری از روابط امارات و رژیم صهیونیستی شده است.

خبرگزاری شبستان، گروه بین الملل- فاطمه دوستدار: از زمان تاسیس دولت جعلی رژیم صهیونیستی در سال 1948، مقامات صهیونیستی تلاش کردند تا وعده «نیل تا فرات»، «تئودور هرتزل» بنیانگذار جنبش صهیونیسم را محقق کنند و به همین برای تصاحب سرزمین فلسطین و خاک کشورهای دیگر عربی به جنگ و فتنه افکنی روی آوردند.

 

اگرچه ارتش صهیونیستی به علت تجهیزات و سلاح های پیشرفته و کمک های برخی از کشورهای غربی از جمله آمریکا توانست در جنگ های آغازین با اعراب تا حدودی موفق باشد، اما ادامه این جنگ ها بی ثباتی و ناامنی را برای این رژیم به همراه داشت؛ به همین دلیل نقشه دیگری را تدارک دیدند و به کشورهای عربی که می توانستند با آنها طرح دوستی بریزند، نزدیک شدند و توافقنامه هایی را امضا کردند که پیمان «کمپ دیوید» بین مصر و رژیم صهیونیستی و توافقنامه «صلح» اردن و رژیم صهیونیستی 1992 از جمله مهمترین توافقنامه ها بین رژیم صهیونیستی و اعراب به شمار می آید.

 

رژیم صهیونیستی برای محکم کردن جایگاه خود در منطقه نیاز به رابطه با کشورهای عربی اسلامی داشت و با فروش کالاهای نظامی و غیرنظامی و حتی ایجاد فتنه افکنی در منطقه به کشورهای عربی نزدیک شد و کشورهای عربی نیز به دلیل جنگ فلسطینی ها با رژیم صهیونیستی به روابط پنهانی روی آورند؛ اما با گذشت زمان روابط برخی کشورهای عربی از پنهانی به علنی تبدیل شد.

 

امارات از جمله کشورهایی است که در سالهای اخیر روابط پنهانی خود را با رژیم صهیونیستی علنی کرده است، این درحالی است که تاکنون رژیم صهیونیستی را به طور علنی به رسمیت نشناخته است، اما عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را با اقداماتش همچون انعقاد قرارداد های تجاری - اقتصادی با رژیم صهیونیستی، دیدار مخفیانه «عبدالله بن زاید» وزیر امور خارجه امارات متحده عربی با «بینامین نتانیاهو»، نخست وزیر صهیونیستی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در سال 2012، سفر «دوری گولد» مدیر کل وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی به امارات و شرکت در نشست آژانس بین المللی انرژی های تجدید پذیر، افتتاح دفتر نمایندگی اسرائیل در امارات، مشارکت در رزمایش هوایی آمریکا، یونان و اسرائیل در آوریل 2017 نشان می دهد که این امر حاکی از آن است ک هدرهای این کشور بر روی رژیم صهیونیستی باز است به ویژه در حوزه ورزش.

 

ورزش یکی از مهمترین حوزه هایی است که امارات برای عادی سازی روابط با این رژیم به آن روی آورده است و نزدیکی دو طرف در این حوزه بیش از حوزه های دیگر به چشم می آید؛ چرا که دو طرف در روابط تجاری و دیدارهای پنهانی کمتر در معرض دید عموم قرار می گیرند؛ اما در حوزه ورزش اینگونه نیست، به طوری که می بینیم که امارات در اولین گام برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، در مارس سال 2017 میلادی دو راننده رالی از این رژیم را برای مسابقات رالی ابوظبی دعوت کرد؛ پس از آن در اکتبر همان سال  تیم ملی جودوی رژیم صهیونیستی در مسابقات بین المللی قهرمانی جودو در ابوظبی شرکت کرد.

 

همچنین دوچرخه سواران اماراتی در می امسال به مناسبت هفتادمین سالروز برپایی رژیم صهیونیستی در تور ایتالیا که برای اولین بار از شهر قدس اشغالی آغاز شد، شرکت کردند و حضور این دوچرخه سواران موجی واکنش های متفاوتی را درپی داشت، اما باوجود خشم فلسطینی ها مقامات اماراتی برای این اقدام خود نه تنها هیچ عذرخواهی نکردند حتی به کار خود ادامه داد. همزمان با این اقدام امارات،  تیم ملی زنان این کشور و رژیم صهیونیستی در مسابقات قهرمانی نت بال قهرمانی اروپا شرکت کردند تا تاکیدی بر عادی سازی روابط دو طرف باشد.

 

نفوذ مقامات صهیونیستی در محافل بین المللی ورزشی تاحدی است که تصمیم فدراسیون جهانی جودو مبنی بر عدم صدور مجوز برگزاری مسابقات قهرمانی جایزه بزرگ در امارات و هرکشور عربی تحریم کننده رژیم صهیونیستی تغییر کرد و امارات با برافراشتن پرچم رژیم صهیونیستی و پخش سرود ملی آن در این مسابقات قهرمانی موافقت کرد و مهر میزبانی به نام ابوظبی خورد.

 

در سایه همین خوش خدمتی های امارات به رژیم صهیونیستی، «میری رگو» وزیر فرهنگ و ورزش رژیم صهیونیستی قصد دارد تا در پایان اکتبر با یک تیم ورزشی 11 نفره از این رژیم در مسابقات «غراند سلام» در امارات شرکت کند.

 

براساس توافق پیشین بین امارات و فدراسیون جودو، قرار است علاوه بر برافراشتن پرچم این رژیم، سرود ملی آن نیز در سالن مسابقات پخش شود.

 

آیا امارات می اندیشد که با این خوش خدمتی ها جایگاهش در منطقه تغییر خواهد کرد یا امنیت بیشتری را با خرید تسلیحات رژیم صهیونیستی به دست می آورد و برقراری روابط علنی ورزشی می تواند از این رژیم سودی به دست آورد که اگر اینگونه بود کشورهای مصر و اردن و کشورهای دیگر عربی اسلامی که روابط پنهانی با این رژیم دارند و پیش از امارات به برقراری این روابط اقدام کردند، باید وضعیت بسیار خوبی می داشتند. این اقدامات امارات پشت کردن به مسئله فلسطین است که برای جهان اسلام از اهمیت بسیاری برخوردار است./

 

 

 

کد خبر 732025

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha