به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومي شركت آب منطقهای استان، در اين نشست كه با حضور جمعي از معاونين و كارشناسان حوزه آب و كشاورزي تشكيل شد، هوشنگ ملائی، مدیرعامل شركت آب منطقهای هرمزگان عنوان كرد: با توجه به تغييرات اقليمي و كاهش قابلتوجه نزولات جوي در ساليان گذشته همچنين پیشبینیهای اعلام شده، الزام تغيير روند مصرف آب در بخش كشاورزي بیش از پیش ضروری است.
وی افزود: پیشبینیها از ادامه روند کمبارشی در سالهای آتي خبر میدهد كه در اين ميان اتخاذ تصميمات و راهبردهاي اساسي بهویژه در بخش كشاورزي در دستور كار شركت آب منطقهای قرار دارد.
ملائی با اشاره به تغيير كشت روباز به گلخانهای و تأثیر آن بر روند مصرف آب، اظهار كرد: به منظور استفاده بهینه از منابع آبی موجود و کاهش تلفات آب و حفظ و نگهداری تغییر روش آبیاری، یکی از راهکارهای اصلی مدیریت مصرف آب در راستای افزایش راندمان آبیاری است.
اين مقام مسئول یادآور شد: تغییر سیستم آبیاری از سنتی به روشهای مدرن آبياري و سایر روشهای تکمیلی نظیر تسطیح لیزری در حفظ منابع آبی و کاهش خسارات ناشی از خشکسالی تأثیر بسزایی دارد و این موضوع بهعنوان یک سیاست، در حال پیگیری و اجرا است.
مدیرعامل شركت آب منطقهای هرمزگان عنوان كرد: ساخت و احداث سازههای گلخانهای هزینههایی را به کشاورزان و متقاضیان تحمیل میکند بنابراین با استفاده از شرایط اقلیمی و هماهنگیهای لازم با ديگر دستگاههای مربوطه بخشی از این هزینهها را پوشش بدهیم.
در اين جلسه همچنين مسائل و مشكلات مربوط به كشاورزان دشت كهورستان ازجمله رعايت الزامات در نحوه بهرهبرداری از چاههای موجود بهمنظور پيشگيري از آسیبهای بيشتر به آبخوان موردبحث و تبادلنظر قرار گرفت.
نظر شما