کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید پرچم دار حوزه فرهنگ در هر شهرستان باشند

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان فارس با اشاره به فعالیت ۵۰ کانون فرهنگی در مساجد شهرستان مرودشت، گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید پرچم دار حوزه فرهنگ در هر شهرستان باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام حسین امیدی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان فارس امروز (12 مهر) در نشست نظارتی کانون های فرهنگی و هنری مساجد مرودشت که در محل دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد، گفت: در مسئله اقتصاد ما دچار جنگ اقتصادی تمام عیار هستیم که بر کسی پوشیده نیست و آثار آن را در سطح جامعه می بینیم اما در هر جنگی از دشمن باید ما پاسخی برای آن داشته باشیم.

 

وی تاکید کرد: باید با یک مهندسی و نقشه راه با یک عقیده و باور قلبی حرکت کنیم و اگر چنانچه ما منفعلانه عمل کنیم و منتظر بودجه و رسیدن پول و اعتبار باشیم طبیعتا کار ما به سامان نمی رسد.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه به دلیل کمبود بودجه کار را نباید متوقف کرد و با وجود تمامی مشکلات باید سعی و تلاش را انجام داد، خاطرنشان کرد: استقلال مالی مساجد مسئله ای است که اصحاب مساجد و مدیران کانون های فرهنگی و هنری باید به شکل مداوم به آن فکر کنند.

 

حجت الاسلام امیدی افزود: مسجد از صدر اسلام و هم اکنون در نظام مقدس جمهوری اسلامی با رهنمود های داهیانه امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری دارای جایگاه وسیعی است و در سخنان مراجع تقلید عظام نیز تاکید شده است که مسجد همواره به عنوان مهمترین پایگاه مردمی بماند و دولتی نشود.

 

وی پیشنهاد کرد: در مساجد برای اجرای برنامه های فرهنگی که کار بسیار سختی هم هست، مدیران کانون ها با تشکیل هیئت های اندیشه وز بنا به توصیه رهبر فرزانه انقلاب در نشست های تبادل نظر کنند تا به راهکار های جذب و رسیدن به استقلال مالی برای اجرا دست پیدا کنند.

 

مسئول کانون های مساجد استان فارس یادآور شد: درعرصه فرهنگی با توجه به کمبود بودجه و تعدد متولیان، اجرای برنامه با سختی روبرو است و مشکلات اقتصادی و عمرانی کشور باعث شده است که تنها حدود پنج درصد از بودجه به فرهنگ اختصاص یابد و باید با همت و تلاش و استقلال مالی مساجد را اداره کرد.

 

 

وی با تاکید بر شناسایی نخبگان محله های مساجد شهرستان، از برگزاری نشست کارشناسان فرهنگی و نخبگان فرهنگی مرودشت در هفته آینده خبر داد و از حجت الاسلام مهدی آقایی، امام جمعه این شهرستان به عنوان پدر معنوی و رکن برنامه های فرهنگی مساجد هم برای حضور در این نشست، دعوت کرد.

 

حجت الاسلام امیدی ادامه داد: در قالب این نشست می توان نظام نامه فرهنگی و تربیتی را در حوزه بومی تهیه کرد و هر آسیب اجتماعی را با همت کانون های مساجد پیگیری کرد زیرا یکی از رسالت های مهم تاسیس کانون فرهنگی در مساجد رفع آسیب های اجتماعی نظیر طلاق، اعتیاد، خشونت و بی بند و باری است.

 

وی با اشاره به فعالیت 50 کانون فرهنگی و هنری در مساجد شهرستان مرودشت، اظهار داشت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید پرچم دار حوزه فرهنگ در هر شهرستان باشند و امام جماعت هر مسجد برای اجرای برنامه باید دوبال داشته باشد که پایگاه مقاومت بسیج و کانون فرهنگی و هنری مساجد را شامل می شود تا بتواند مسجد را به اوج برساند.

 

مسئول نمایندگی خبرگزاری شبستان در فارس با تاکید بر اینکه برنامه ها باید جذابیت های خاصی داشته باشد به گونه ای که افراد را جذب کند، گفت: در این راه از امکانات بروز باید استفاده کرد و باید زمینه حضور نخبگان را در مساجد فراهم کرد تا بتوان محله ها را آباد کرد و زمینه بروز آسیب های اجتماعی را به حداقل رساند.

 

 

کد خبر 731746

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha