۳۰ واحد آموزشی در گیلان افتتاح شد

مراسم افتتاح همزمان۳۰ مدرسه و طرح بهینه سازی و آسفالت مدارس گیلان امروز ‌(۱۰ مهر) به صورت نمادین در مدرسه مهر دانش روستای مریدان کومله برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود، مراسم افتتاح همزمان ۳۰ مدرسه و طرح بهینه سازی و آسفالت مدارس استان گیلان با حضور مدیران استانی و شهرستانی امروز(۱۰مهر) در مدرسه مهر دانش روستای مریدان بخش کومله برگزار شد.

 

«نادر جهان آرای» در آیین افتتاح این پروژه که همزمان با سراسر کشور در مدرسه مهر دانش روستای مریدان برگزار شد، گفت: بسیار خرسندم امروز به عنوان مدیر کل آموزش و پرورش گیلان در این جمع  حضور دارم و امیدوارم با افتتاح مدارس مختلف در جاهای مختلف استان، خدمات آموزشی بهتری به دانش آموزان ارائه شود‌.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه ما بدهکار خون پاک شهدا هستیم و امروز باید در پست‌های مدیریتی، مسئولیت‌ها و خدمت به مردم را فراموش نکنیم، اظهار کرد: نگاه معصومانه دانش آموزان مطالبات به حق آنها را نشان‌ می‌دهد، برخی‌ها ناجوانمردانه مشکلاتی را در عرصه‌های مختلف ایجاد می‌کنند و برخی از خارج نشینان هم تا امروز با ما سر ناسازگاری دارند اما ما باید وحدت ملی خود را در سایه الطاف الهی و رهبری حکیم ادامه داده تا کارهای مانایی در جامعه ایجاد شود.

 

جهان آرای با بیان اینکه خیرین مدرسه‌ساز در سطح کشور به پشتوانه نگاه خود که ریشه در فرهنگ پاک ایرانی و دین مبین اسلام دارد، مدرسه سازی می‌کند، تصریح کرد: فرهنگ خیرین مدرسه ساز امروز به عنوان یک فرهنگ پاک در جامعه ایجاد و آموزش و پرورش همچنان نیازمند این فرهنگ پاک است.

 

مدیر کل آموزش و پرورش گیلان ادامه داد: فضاهای آموزشی مطلوب نیازمند دست یاری خیرین مدرسه ساز است و مجمع خیرین مدرسه ساز بستر حضور را فراهم‌ میکند.

 

جهان آرای، یکی از مشکلات  گیلان را  مشکل جمعیتی و مهاجرت به استان‌های دیگر عنوان و خاطرنشان کرد: رشد دانش آموزی در استان ضعیف است و مهاجرت و عدم رشد مناسب جمعیتی موجب کم‌جمعیتی روستاها شده است که مسئولان مربوطه باید در جهت رفع این مشکل کمک کنند.

 

علم و علم آموزی همیشه جایگاه خود را حفظ کرده است

«علی اوسط اکبری مقدم» هم در این مراسم با بیان اینکه علم انسان را محب می‌کند، گفت: علم مظهر همه خوبی‌ها و برکات است و آموزش و پرورش گام‌های نخستین علم آموزی را ترویج و کانون تعلیم و تربیت به شمار می‌آید.

 

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با اشاره به اینکه علم و علم آموزی همیشه جایگاه خود را حفظ کرده است، افزود: پروفسور سمیعی نمونه بارز این موضوع است و امروز علم وی است که در تمام دنیا معروف و مشهور است.

مقدم خاطرنشان کرد: امروز  افتتاح همزمان یک هزار و ۷۰۰ پروژه در سطح کشور انجام شده  که در استان گیلان هم این افتتاح در مدرسه مهر دانش روستای مریدان بخش کومله به علت اهمیت فرهنگ مدرسه سازی انجام شد.

 

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با بیان اینکه مدرسه مهر دانش روستای مریدان شش کلاسه است، اظهار کرد: به زودی مدرسه استثنایی در کومله توسط همین خیر مدرسه ساز" مهشید خاکباز نژاد "افتتاح خواهد شد.

 

همت فرشته گونه خیرین‌مدرسه ساز ستودنی است

محمد میرمسعودی، رئیس مجمع خیرین‌مدرسه ساز گیلان هم در این‌ مراسم ضمن قدردانی از خیر مدرسه ساز" خاکباز نژاد" گفت: این مجموعه جهت اشاعه علم و دانش ساخته شده و همت فرشته گونه خیرین مدرسه ساز در جامعه ستودنی است.

 

وی اندیشه ژرف خیرین را مایه افتخار دانست و اذعان کرد: کارهای خیر مدرسه سازی بهانه تمام لبخندهای دانش‌آموزان است و خداوند نیکوکاران را دوست دارد.

 

میر مسعودی ادامه داد: خیر مدرسه ساز" خاکباز نژاد"  با فداکاری و از خودگذشتگی در مسیر بذل مال توانسته بیش از ۲۰ سال در مسیر مدرسه‌سازی فعالیت کند.

 

وی کار خدایی خیرین را ستودنی و آنان را اسطوره سخاوت و تواضع دانست.

 

مدرسه‌ مهر دانش دومین مدرس خیرساز در روستای مریدان

«عبدالحسین کریمی»  هم در این‌مراسم ضمن قدردانی از خیر مدرسه ساز "خاکباز نژاد و همسر ایشان صدر واقفی"، گفت: مدرسه مهر دانش دومین مدرسه خیرساز در روستای مریدان است.

 

رئیس آموزش و پرورش کومله با بیان اینکه دانش‌آموزان منطقه کومله سال گذشته در عرصه‌های علمی، فرهنگی، ورزشی و هنری بسیار خوب درخشیدند، افزود: آموزش و پرورش کومله در سال تحصیلی جدید، دومین مدرسه در روستای مریدان و سومین مدرسه را در روستای لیسه رود افتتاح خواهد کرد.

 

کریمی با اشاره به اینکه در کومله تنها مدارس عادی وجود دارد، تصریح کرد: مدارس خاص و غیر انتفاعی در کومله وجود ندارد و دانش‌آموزان این‌منطقه بسیار خوب در کنکور درخشیدند به طوری که سال گذشته از همین روستای مریدان دانش اموزی در رشته پزشکی قبول شد‌.

 

انفاق آگاهی و دانایی بهترین انفاق هاست

«مهشیدخاکبازنژاد» خیر مدرسه ساز هم در پایان این مراسم با بیان اینکه بهترین انفاق‌ها، انفاق آگاهی و دانایی است، گفت: اسباب این کار سواد و سخت افزار آن مدرسه‌سازی است.

وی یکی از ستون‌های اصلی توسعه پایدار را نگاه درست و مثبت و توجه به نظام آموزشی عنوان و تصریح کرد: ساختمان و بنا مدرسه همچنین فضای ایمن و بانشاط مدرسه در رشد شخصیتی و روحی دانش‌آموزان موثر است به همین دلیل خیرین اموال خود را در مدرسه سازی هزینه می‌کنند.

 

این خیر مدرسه ساز گفت: ورود دانش‌آموزان به مدرسه این‌مکان را از کالبد بودن خارج و به آن روح و جان می‌دهد و امیدوارم مربیان فرهیخته در مدارس به زبان ساده مهر را تدریس و دین را با عرفان و همه اینها را با تشویق تدریس کنند.

 

گفتنی است، برای ساخت این۳۰ مدرسه با ۱۶۷ کلاس درس ۴۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

 

کد خبر 731297

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha